Amazon Gümrük Vergisi Gözükmüyor

Şu var olur mu?

Herşey dahil 410$
İlk mesajımdaki kartı satın almayı planlıyorum. Bahsettiğiniz gibi 449$+110$ da gümrük ve kargo ücreti. O şekilde satın almayı planlıyorum. Sizce Nanokatalog’dan mı almalıyım yoksa Amazon’dan mı? Nanokatalog’da taksit imkanı olması biraz daha iyi gibi ama tedarik süreçleri onların bir hayli can sıkabiliyor. Canlı destek 10 iş günü içinde getirtiriz diyor. Kararsız kaldım :/

İlk mesajımdaki kartı satın almayı planlıyorum. Bahsettiğiniz gibi 449$+110$ da gümrük ve kargo ücreti. O şekilde satın almayı planlıyorum. Sizce Nanokatalog’dan mı almalıyım yoksa Amazon’dan mı? Nanokatalog’da taksit imkanı olması biraz daha iyi gibi ama tedarik süreçleri onların bir hayli can sıkabiliyor. Canlı destek 10 iş günü içinde getirtiriz diyor. Kararsız kaldım :/
Nanokatalog bence daha mantıklı faturalı ürün sonuçta. Ama yurtiçi bilindik yerlerden bulabilirsin bence.

Nanokatalog bence daha mantıklı faturalı ürün sonuçta. Ama yurtiçi bilindik yerlerden bulabilirsin bence.
Nano'da yurt dışından tedarik ediyor ürünü. TR' de şu an bahsettiğim kart maalesef satışta yok. Nano için olumlu/olumsuz birçok yorum var o yüzden endişeleniyorum. Özellikle uzun süren tedarik konusunda.

Orada da aynı ürün var fakat mağaza Türkiye'ye göndermiyor :/

Yani sepete atıp, gerekli ödeme bilgilerini girdikten sonra en son aşamada ürün ücreti: 449$, gümrük ve kargo ücreti ile beraber ekstra 110$ çıkıyor öyle mi? Bunun dışında ekstra bir ücret ödemeyeceğim değil mi?
Tr göndermiyor yazısına çok takılma gönderiyor.

$50 USD fazla ver $499 ' a RTX 2070 Super al.

edit: Geçen haftanın konusuymuş, muhtemelen almışsındır bu zamana kadar :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı