KIRMIZIELMA
Centipat
kapına gelip alır.Çok sağ olun cevaplarınız için peki sorun olursa iade süreci nasıl işliyor. Kutulama ve gönderme vs. önceden bilgim olursa daha iyi olur.
kapına gelip alır.Çok sağ olun cevaplarınız için peki sorun olursa iade süreci nasıl işliyor. Kutulama ve gönderme vs. önceden bilgim olursa daha iyi olur.
Amazon güvenilir ama Amazon'daki satış yapan diğer satıcılar ne kadar güvenilir o bilinmez. Yani sonunda sen bir şekilde hakkını alırsın fakat ne kadar uğraştırırlar onu bilemem. Ben özellikle satıcısı Amazon olan ürünleri tercih ediyorum çünkü satıcı Amazon ise en ufak sorun yaşayınca çözüyorlar. Geçen ay bir çay makinesi almıştım yaklaşık 3 hafta ben de durdu, 7-8 kere çay yaptım, fakat alt tarafında bir plastik kokusu vardı bir türlü geçmiyordu ben de iade ettim, adamlar tık diye parayı yatırdı hesabıma en ufak pürüz çıkarmadılar, bazen ürünü geri göndermeme gerek kalmadan paramı yatırdılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.