Amazon güvenilir mi?

Enesf27

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan klavye buldum çok iyi ama ilk defa alışveriş yapacağım sizce güvenilir mi?

Ürün; marka: Lexonelec.
5 yıldız üzerinden 4, 433yorumlar.
K61%60 kompakt kablolu oyun klavyesi mouse seti - mekanik hissediyorum mini 62 tuşlu İngiltere düzeni RGB klavye - 12000 DPI nefes alabilir LED petek kabuk fare - kırmızı mouse pad ergonomik - beyaz.

Satıcısı Amazon ise gözünüz kapalı alın. Satıcı farklı ise ha Amazon'dan almışsınız ha diğer yerlerden.

Eğer satıcı Amazon ise evet kesinlikle güvenilir.

Güvenilir fakat ürün yurt dışından gönderiliyor.

Yetmezse:

Tabii ki. Satıcı Amazon olmasa bile arkadaşım bir satıcıyla iadede sorun yaşamıştı, Amazon direkt uzatmadan parayı kendisi iade etti. Müşteri memnuniyeti konusunda çok iyiler.

Alacağınız eşya bu ise yurtdışından geliyor ve 70TL + 57TL teslimat ücreti var. Satıcının güvenilirliği hakkında pek bilgim yok fakat güvenilir gibi duruyor.

Ürüne bakınca gönderici olarak Amazon lojistik var yani adamlar direkt kendileri işin içinde olduğu için kargo süreci ve iade sürecinde çok sorun çıkacağını sanmıyorum.

Amazon mahalle bakkalı kadar güvenilirdir,içiniz rahat olsun.

Peki ürün 270TL ekstradan gümrük veya kargo teslimat ücreti verecekmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…