Bu ürünü almak istiyorum Full set yazmışlar. Satıcı Amazon gönderici Amazon ama yorumlarda Full set yazmalarına rağmen hoodie geldi sadece demişler, emin olamadım. Beğendim ama tereddüt ettim.
Bu ürünü almak istiyorum Full set yazmışlar. Satıcı Amazon gönderici Amazon ama yorumlarda Full set yazmalarına rağmen hoodie geldi sadece demişler, emin olamadım. Beğendim ama tereddüt ettim.
Bu arada Amazon tabi ki güvenilir bir firmadır ama satıcıyla ya da ürün açıklamasıyla ilgili bir sıkıntı varsa kontrol edebilmemiz için linki almamız daha iyi olur. Belki birimizin gözünden kaçan bir detayı bir başkası yakalar.
Yani sadece Ocak 2023'te alan birine sadece başlık gelmiş ki bir karışıklık olmuştur o konuda başka bir yorum görmedim ben. Ürün ABD Amazon'dan yollanacak ve sepete ekleyince 1600'lü bir fiyata iniyor kargo gümrük dahil. Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama doğru ölçüyü almaya dikkat edin.