Amazon H170 Gaming M3 siparişi

144383

Kilopat
Arkadaşlar bilgisayar toplama sürecindeyim şuan, parçaları tek tek söylüyorum. MSI H170 Gaming M3 DDR4 anakartı sipariş vereceğim. Sitelerden baktım şu anda hepsi 490 TL gibi bir fiyat gösteriyor. Amazona baktığımda ise 119,99$ gibi bir fiyat gösteriyor yani yaklaşık 420 TL'ye denk geliyor. Sizce amazondan sipariş etmeli miyim? Eğer dez avantajları varsa nelerdir ve bunun yerine ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'den almanı öneririm, dezavantajı garanti diyebilirim elektronik cihaz sonuçta herhangi bir arıza da Türkiye'de yaptıramazsın, tabiri caizse elde patlar. O yüzden 70 lira üstüne ekle ve Türkiye'den al, kafan rahat olur.

Sent from my TURKCELL T50 using Technopat Sosyal mobile app

Türkiye'den almanı öneririm, dezavantajı garanti diyebilirim elektronik cihaz sonuçta herhangi bir arıza da Türkiye'de yaptıramazsın, tabiri caizse elde patlar. O yüzden 70 lira üstüne ekle ve Türkiye'den al, kafan rahat olur.

Sent from my TURKCELL T50 using Technopat Sosyal mobile app
Teşekkürler. Hocam ses kartı konusunda bilgin varsa cs için ses kartı alıcam da. Bir önerin var mı? Kimseden cevap alamadım

Arkadaşlar bilgisayar toplama sürecindeyim şuan, parçaları tek tek söylüyorum. MSI H170 Gaming M3 DDR4 anakartı sipariş vereceğim. Sitelerden baktım şu anda hepsi 490 TL gibi bir fiyat gösteriyor. Amazona baktığımda ise 119,99$ gibi bir fiyat gösteriyor yani yaklaşık 420 TL'ye denk geliyor. Sizce amazondan sipariş etmeli miyim? Eğer dez avantajları varsa nelerdir ve bunun yerine ne yapabilirim?
Mersine yakinsan gel ben almıştım, statik posetinde duruyor :) Hiç açmadım kullanmadım da. Toplamaktan vazgeçtim maddi nedenlerden dolayı. 480₺ ye almıştım. İkimizi de uzmeyecek orta bir yol buluruz.

Sent from my E2303 using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı