Amazon harici yurt dışı siteleri ek ücreti gösterir mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Aklımda Silverstone PF240'ın fanlarından almak var ama 1 tane ihtiyacım olduğundan Türkiye'den temin edemiyorum. Ben de Amazon'a baktım, 35 dolara denk geliyor. Sadece 1 fana 250 lira para ödemek istemiyorum. Silverstone SST-AB120R-ARGB Air Blazer 120mm ARGB Cooling Fan bu linkte ise aynı fan 10 pound yani 85 lira civarında. Ama burada ya da diğer yabancı sitelerde ne kadar vergi çıkacağı, kargo çıkacağı hiçbir şekilde yazmıyor. Bu durumla ilgili bilgisi olan ya da link önerecek var mı? Fanın CFM değeri oldukça yüksek ve ARGB olduğu için ilgimi çekti, fana 100 liradan fazla vermek mantıklı gelmiyor ama hadi diyelim 120-130 olsun, razı olalım.

Attığı linkleri açmayın. Birazdan ban yer
Attığı linki buldum, izledim ve maalesef hiçbir işime yaramadı. Ben Aliexpress ve Amazon sistemini zaten biliyorum. Mesela attığım site ya da benzer E-ticaret sitelerinde olay nasıl dönüyor? Asıl merak ettiğim bu. Mesela düz hesaba 10 pounda fan aldığımda atıyorum 100 lira olsun, vergi %20 desek + 15 kargo çıksa 135 mi ödeyeceğim, yoksa daha mı fazla? Net bir şey var mı, merak ettiğim nokta bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı