Amazon hesabim kilitlendi

Müşteri hizmetleri ile görüştüm şimdi. Sipariş iptali istedim hesap beklemede olduğu için yapamıyoruz dediler. Ben şimdi bu hesabı açmasam zaten benden para felan çekmedi. Hesap kendi kendine açılıp siparişi onaylamaz diye düşünüyorum. Başka siteden televizyonu alsam mı?
Bir iki gün içinde otomatik iptal olur zaten sipariş. İstersen başka yerden al. İptal etmese bile kartı kapatırsın alış verişe bir şey olmaz.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm şimdi. Sipariş iptali istedim hesap beklemede olduğu için yapamıyoruz dediler. Ben şimdi bu hesabı açmasam zaten benden para falan çekmedi. Hesap kendi kendine açılıp siparişi onaylamaz diye düşünüyorum. Başka siteden televizyonu alsam mı?

Kanka aynı sorun şu an da bende de var ne oldu senin hesap şu an, ben zaten sanal kartımı girmiştim hiçbir şey yapmasam ne olur başım belaya falan girmez değil mi?

Aynı olayı bende yaşadım siparişi iptal edip paramı iade ettiler. Tabii bu süreç 72 saat sürdü. Amazon hesap onayı yapmak yerine adam gibi CVV açsa da telefon numarasına gelen kodla herkes adam akıllı alışverişini yapsa çok mu zor bu durum? Bu mağduriyet yüzüne siparişler gecikiyor indirime giren ürünü almak istesek şu anki şartlarda fiyat bir gün içerisinde uçuyor. Benim Amazon deneyimlerim çok iyi değil arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı