Çözüldü Amazon hesabımı askıya alındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Caner144

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba.
Amazon'da kartta bakiye olmamasına rağmen bir şey sipariş edince onaylanıyordu sonra iptal oluyordu bende arkadaşlarımı kandırmak icin bunu biraz fazla yaptım ve hesap askıya alındı. Aslında hesap umurumda değil de birkac gun önce Amazon'dan ayakkabı alıp iade etmiştim para iadesi bekliyordum o içeride kaldi onu kurtarmam lazım ne yapmalıyım? İnternetten kartla harcama yaptım onun banka uygulaması üzerinden aldığımı bilgileri paylaştım yine de olmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230314-134235_Gmail.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 526
Geçici demiş. Belki bir gün açılabilir.

Dikkat bu arada.

Paraniz geri verilir muhtemelen. Amazon destekle iletisime gecin ve kotu bir niyetinizin olmadigini soyleyin. Cok anlayisli bir ekipleri var. Yardimci olacaklardir.

Benim hesabimda Prime yuzunden gitmisti. Amazon Prime ucretini babamin kartindan cekmis benim kart yerine. Eski Prime tabii 100 lira falandi TL'ye cevrilince. Babamda bu ne diye musteri hizmetlerini aramis bankasinin. Ters Ibraz dan giremiyordum hesaba yenisi actim.

Ilk paragrafa gore bir belge gondermissin ve kabul edilmemis?

Kimlik ve banka karti ayrica ikamet belgesini attım düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…