Anıl Karaduman
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba öncelikle,
Sorunum şu;
Amazon'dan bir siparişte bulundum yaklaşık 885 Euro tutarında. Siparişi geçtikten sonra ertesi gün hesabım güvenlik nedeni ile bloklandı yani bana Amazon'dan gelen mailde hesabı onaylamam için belli kriterler bulunuyordu. Bu kriterler: Hesap ekstresi, Amazon'da kullanılan E-mail adresi, cep telefonu numarası ve adres bilgileri.
Gelen mail içeriği şu şekilde:
Maili okuduktan sonra www.amazon.de/fax adresine giriş yaptım. Son ayın ekstresini çıkarıp ekstre kağıdı üzerine Amazon'da kullanılan E-mail adresi, cep telefonu numarası ve adres bilgileri gibi bilgileri kalem ile doldurarak yazdım. Resim olarak çektim ve ardından PDF dosya uzantısına çevirip Amazon'un belirttiği +49-89-380-38-801 adresine faxladım.
Fax işlemini Hellofax sitesi üzerinden yaptım. Şimdi gelelim sorunuma göndermemin üzerinden 1 gün geçtiği halde hala hesabım bloklu ve bir geri dönüş alamadım. Bununla yetinmedim müşteri hizmetlerine yazdım e-mail olarak ve oradan da cevap alamadım. Ne yapmam gerekiyor bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Sorunum şu;
Amazon'dan bir siparişte bulundum yaklaşık 885 Euro tutarında. Siparişi geçtikten sonra ertesi gün hesabım güvenlik nedeni ile bloklandı yani bana Amazon'dan gelen mailde hesabı onaylamam için belli kriterler bulunuyordu. Bu kriterler: Hesap ekstresi, Amazon'da kullanılan E-mail adresi, cep telefonu numarası ve adres bilgileri.
Gelen mail içeriği şu şekilde:
Greetings from Amazon.de.
Please note that your order is currently on hold pending the verification of your billing information. We will be happy to proceed with your order as soon as we receive a recent credit card statement for the credit card you referenced for this order.
At your earliest convenience, please fax us a statement which displays the billing name and address for the card.
You can find our fax number on the Amazon.de Help page:
www.amazon.de/fax
Alternatively, you can ask the issuing bank of your credit card to contact us with verification of these details.
You will not be able to access your account online until this verification procedure has been completed. However, it is not necessary to open a new account or place a new order; we will complete the processing of outstanding orders once your billing information has been verified.
Thank you for your patience with our security measures.
Sincerely,
Amazon.de
http://www.amazon.de
Maili okuduktan sonra www.amazon.de/fax adresine giriş yaptım. Son ayın ekstresini çıkarıp ekstre kağıdı üzerine Amazon'da kullanılan E-mail adresi, cep telefonu numarası ve adres bilgileri gibi bilgileri kalem ile doldurarak yazdım. Resim olarak çektim ve ardından PDF dosya uzantısına çevirip Amazon'un belirttiği +49-89-380-38-801 adresine faxladım.
Fax işlemini Hellofax sitesi üzerinden yaptım. Şimdi gelelim sorunuma göndermemin üzerinden 1 gün geçtiği halde hala hesabım bloklu ve bir geri dönüş alamadım. Bununla yetinmedim müşteri hizmetlerine yazdım e-mail olarak ve oradan da cevap alamadım. Ne yapmam gerekiyor bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: