Amazon hesap kilitlenmesi

Almeda

Centipat
Daha fazla  
Hesabımda sıra dışı etkinlik tespit edildi deyip kilitliyor. Müşteri hizmetlerine gidin diyor ama hesap kapalı nasıl giderim? Bunu geçtim bana mail dahil gelmedi açmam için.

Alttaki yardıma tıklayıp varsa çözümü görüntüleyebilirsiniz fakat 24 saat içerisinde açılacağını düşünüyorum.

Alttaki yardıma tıklayıp varsa çözümü görüntüleyebilirsiniz fakat 24 saat içerisinde açılacağını düşünüyorum.
Hesap açık değil durumu nasıl izleyeyim, ayrıca 1 yıldır açmıyorlar nasıl 24 saate açsınlar.

Bu işlem genelde Amazon'un bir karttan ücret alamaması gibi şüpheli işlemlerde uygulanıyor. İletişime geçip yine de detay almakta fayda var o yüzden müşteri hizmetleriyle konuşabilmek için yeni bir hesap açın, açtıktan sonra https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway bu sayfadan diğer seçeneğine girerseniz canlı destek, e-posta ve arama gibi seçeneklerle konuşabileceğinizi görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…