Amazon hızlı kargo nasıl seçilir?

KarmAnka

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Amazon'dan ürün alacağım lâkin 2 tane kargo seçeneği var ben hızlı olanla yani perşembe günü gelmesinin hızlı gelmesini istiyorum.

Lâkin nasıl seçeceğim bilemiyorum 2 tane kargo seçeneği var (daha önceden hiç ürün sipariş etmedim)

Rica etsem hızlı kargo nasıl seçilir söyler misiniz :)

Dosya Ekleri

• IMG_20250713_180844.jpg
    IMG_20250713_180844.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 33
Hızlı kargo olmasını istiyorsanız Prime üyeliği alacaksınız. İlk ay deneme ücretsiz, ilk ay para çekmiyor sizden. Birçok avantajı da var, tavsiye ederim.

Amazon Prime alırsanız yurtiçi ve yurtdışı (satıcı Amazon ise) alışverişte otomatik hızlı kargo oluyor, satıcı Amazon değilse yurtdışı alışverişte ek ücret ödüyorsunuz. Ürünün 12 taksit olmasından satıcının Amazon olduğu ve alışverişinin yurtiçi oldugu anlaşılıyor. Amazon Prime alarak çözersiniz bu işi.

@Cengizlo, sonradan geldiyse bilemiyorum da Prime üyeliği aylık 49 TL. Hızlı kargoya para vermektense Prime üyeliği daha mantıklı. Prime Video var, oradan film izleyebilir.

Şimdi Amazon prime ile prime kargo ayrı şeyler mi? Benim anladığım kadarıyla bu şekilde herhalde ama benim satın alma ekranımda sadece prime kargo var acaba Amazon prime'ı nereden alacağım ve içinde prime kargo da varmı? (İlk defa alışveriş yaptığımdan bilmiyorum kusura bakmayın lütfen :(( @LeFeyn @Mearty

Şimdi Amazon prime ile prime kargo ayrı şeyler mi? Benim anladığım kadarıyla bu şekilde herhalde ama benim satın alma ekranımda sadece prime kargo var acaba Amazon prime'ı nereden alacağım ve içinde prime kargo da varmı? (İlk defa alışveriş yaptığımdan bilmiyorum kusura bakmayın lütfen :(( @LeFeyn @Mearty
Prime içeriğine buradan ulaşabilirsiniz.

Siz alışveriş ekranından prime kargo seçebilirsiniz direkt zaten prime'ınız da olmuş olacak amazon gerekli yönlendirmeleri yapıyor. Buradaki yorumlar kafanızı karıştırmasın.
Ödeme ekranında şöyle seçenekler çıkacak karşınıza. En üsttekini seçerseniz ilk ay ücretsiz prime üyeliğiniz olur ve sonraki aylar girdiğiniz karttan ücreti çekmeye başlar.(isterseniz iptal edebilirsiniz)

Fakat aşağıdaki altında ücret bilgisi yazanları seçerseniz prime üyeliğiniz olmaz sadece hızlı kargo adına tek seferlik ek ücret ödemiş olursunuz. Dolayısılya ilk seçeneği seçmeniz (altında mavi prime bilgilendirmesi olan) daha mantıklı. Sonraki alışverişlerinizde de hızlı kargo için ekstra ücret ödemezsiniz prime üyeliğiniz devam ettiği sürece.
1752425908424.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı