Amazon hızlı kargo nasıl seçilir?

KarmAnka

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Amazon'dan ürün alacağım lâkin 2 tane kargo seçeneği var ben hızlı olanla yani perşembe günü gelmesinin hızlı gelmesini istiyorum.

Lâkin nasıl seçeceğim bilemiyorum 2 tane kargo seçeneği var (daha önceden hiç ürün sipariş etmedim)

Rica etsem hızlı kargo nasıl seçilir söyler misiniz :)

Dosya Ekleri

• IMG_20250713_180844.jpg
    IMG_20250713_180844.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 33
Siz alışveriş ekranından prime kargo seçebilirsiniz direkt zaten prime'ınız da olmuş olacak amazon gerekli yönlendirmeleri yapıyor. Buradaki yorumlar kafanızı karıştırmasın.
Ödeme ekranında şöyle seçenekler çıkacak karşınıza. En üsttekini seçerseniz ilk ay ücretsiz prime üyeliğiniz olur ve sonraki aylar girdiğiniz karttan ücreti çekmeye başlar.(isterseniz iptal edebilirsiniz)

Fakat aşağıdaki altında ücret bilgisi yazanları seçerseniz prime üyeliğiniz olmaz sadece hızlı kargo adına tek seferlik ek ücret ödemiş olursunuz. Dolayısılya ilk seçeneği seçmeniz (altında mavi prime bilgilendirmesi olan) daha mantıklı. Sonraki alışverişlerinizde de hızlı kargo için ekstra ücret ödemezsiniz prime üyeliğiniz devam ettiği sürece.
Eki Görüntüle 2534032
Uzun uzun yazdım ama silinmis ozaman kısaca yazıyorum aynen dediğiniz gibi oldu prime a üye oldum otomatik seçili geldi ama 30 gün ücretsiz çıkmadı bende mecburi direkt paralı üye oldum onun dışında ürün bana Perşembe teslim edilecek diye görünüyor bugün baktığımda yarın teslim edilecek diye görünüyor ama ürün detaylarına girince daha kargoya bile verilmemiş bu nasıl ilerliyor anlamadım 🤷🏻

Acaba şu anda kargoda mı yada dağıtıma çıkacağı zaman mı bilgi veriliyor yada işleyişi nasıl acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20250716_205850.jpg
    IMG_20250716_205850.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 11
Uzun uzun yazdım ama silinmis o zaman kısaca yazıyorum aynen dediğiniz gibi oldu Prime'a üye oldum otomatik seçili geldi ama 30 gün ücretsiz çıkmadı bende mecburi direkt paralı üye oldum onun dışında ürün bana perşembe teslim edilecek diye görünüyor bugün baktığımda yarın teslim edilecek diye görünüyor ama ürün detaylarına girince daha kargoya bile verilmemiş bu nasıl ilerliyor anlamadım 🤷🏻

Acaba şu anda kargoda mı ya da dağıtıma çıkacağı zaman mı bilgi veriliyor ya da işleyişi nasıl acaba?

@KarmAnka bu gece kargoya verilecek ürün ilinize gelecek ve yarın dağıtımda olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı