LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.730 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 7 Şubat 2022 #11 9 ay boyunca kullanılan SSD bozuldu diye iade alan firmadır Amazon.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #12 zerolife dedi: @Artyom Alekseyevich 3K'ya kadar bir önerin olur mu? Daha önce Rampage oyuncu koltuğu kullandım. Bel ağrısından günlerce sıkıntı çektim. Genişletmek için tıkla... Xdrive koltuklara bir göz atın derim.
zerolife dedi: @Artyom Alekseyevich 3K'ya kadar bir önerin olur mu? Daha önce Rampage oyuncu koltuğu kullandım. Bel ağrısından günlerce sıkıntı çektim. Genişletmek için tıkla... Xdrive koltuklara bir göz atın derim.
Z zerolife Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 410 8 Şubat 2022 #13 @Artyom Alekseyevich Oyuncu koltuğu almam hocam. Teşekkür ederim. Ürün geldi, şuan test ediyorum. Montaj yaparken, vidalarının olduğu kutuyu mecbur kartonlarını yırtarak açmak zorunda kaldım. Bu durum iade sırasında sıkıntı çıkarır mı? Son düzenleme: 8 Şubat 2022
@Artyom Alekseyevich Oyuncu koltuğu almam hocam. Teşekkür ederim. Ürün geldi, şuan test ediyorum. Montaj yaparken, vidalarının olduğu kutuyu mecbur kartonlarını yırtarak açmak zorunda kaldım. Bu durum iade sırasında sıkıntı çıkarır mı?