Amazon iade kabul etmiyor

Olay nedir? Bilirsek yardımcı olabiliriz.

Olay nedir? Bilirsek yardımcı olabiliriz.
Olay maksimum 2 hafta kullandığım Adidas Run 80s model ayakkabının nubuk kısmının renginin her konumda farklı olması ve tüylenmesi. İnceleme mailinde de kullanıcı hatası, amacı dışında kullanım denmekte. Bir ayakkabı nasıl amacı dışında kullanılır? Sadece yurt dışı seyehatimde kullandım...

Ürün kullanıldığı için koşulsuz iade kapsamına girmiyor. Sadece Ayıplı ise iade / değişim talep edebilirsiniz.
Nubuk, esasında bahsettiğiniz şekilde bir deridir. Tüylenir, boya verir, kolay deforme olur, renk atar...

Yine de eğer satıcının kusurlu ve art niyetli olduğunu üşünüyorsanız; Tüketici hakem heyetine başvuru yapmanız gerekiyor. Yaptığınız masrafları da belirtin (Ödediğiniz kargo ücreti gibi) Bilir kişi inceler, haklı bulunursanız; firma iade /değişim yapmak zorundadır.

Hocam Amazon kesinlikle rapor paylaşmıyor. Bu kadar direttiklerini ilk defa gördüm. Bir tavsiyeniz var mıdır?

Hocam Amazon kesinlikle rapor paylaşmıyor. Bu kadar direttiklerini ilk defa gördüm. Bir tavsiyeniz var mıdır?
Detaylı rapor size kimse sunmaz. Yine de bir yanıt verilmiş. O, sizin THH ne başvurmanız için yeterli.

Maalesef geri gönderimden başka bir şeyi kabul etmediler. Ayakkabılar geldikten sonra THH'ye başvuracağım.

Normalde reddedilmemesi lazim, ben hangi urunu alirsam alayim kosulsuz iade yapiyordu. 2 tane ayakkabida da sorun yasadiniz diye reddedilmis olabilir.

Normalde reddedilmemesi lazim, ben hangi urunu alirsam alayim kosulsuz iade yapiyordu. 2 tane ayakkabida da sorun yasadiniz diye reddedilmis olabilir.
Sanmıyorum. Ayakkabıların incelendiğini falan da sanmıyorum. Bariz şekilde yandan açma yapan new balance ayakkabıyı kullanıcı hatası diyerek reddettiler. Son aldığım puma da yanda açma yapmaya başladı. Müşteri temsilcisine yaşadığım mağduriyeti güzelce açıkladım. Kendisi elimdeki ayakkabıyı iade etmeme gerek kalmadan aynısının yenisini gönderdi.

Amazon'un dengesi şaşmış. Müşteri temsilcileri de ne yapacağını pek bilmiyor bence şu an. Kimisi yetki kullanıp böyle şeyler yapabiliyorken kimisi sadece ben sadece talep açabiliyorum, depo ne derse o olur diyor.

Hocam satici ve gonderici Amazon muydu? Belki de new balance kullanici hatasi diye donus yaptiysa o yuzden reddetmis olabilirler, normalde boyle seyler yapmazdi dediginiz gibi Amazon. Bu arada o dediginiz dogru bence Amazon'un musteri hizmetlerine bilgileri dogru vermesi gerekiyor, gecen gun siparisim neden iptal edildi diyorum bir tanesi kredi kartindan diyor oburu bilmem neyden diyor.

Hepsinde satıcı ve gönderici Amazondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…