Amazon iade kodu çalışmıyor

zvack

Hectopat
Makaleler
1
Bana iade için re ile başlayan sonra sayılarla devam eden bir kod verdiler, MNG'ye vercekmişim MNG kurye çağırmak için anlaşmalı o kodu yazıyorum çalışmıyor internette baktım amzn ile başlayan kod verilmeliymiş sanırım re yerine anlamadım. Önemli mi bilmiyorum ama ürün kulaklık ve Teknobiyotik satıcısı. Teknobiyotik de iadeyi kabul etmiş sanırım göndermek için. Bir de anlaşmalı mı seçmeliyim, yoksa e-ticaret gönderisi mi?

Dosya Ekleri

• IMG_2387.jpeg
    IMG_2387.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_2390.jpeg
    IMG_2390.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_2393.png
    IMG_2393.png
    142,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2394.png
    IMG_2394.png
    125,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana iade için re ile başlayan sonra sayılarla devam eden bir kod verdiler, MNG'ye vercekmişim MNG kurye çağırmak için anlaşmalı o kodu yazıyorum çalışmıyor internette baktım amzn ile başlayan kod verilmeliymiş sanırım re yerine anlamadım. Önemli mi bilmiyorum ama ürün kulaklık ve Teknobiyotik satıcısı. Teknobiyotik de iadeyi kabul etmiş sanırım göndermek için. Bir de anlaşmalı mı seçmeliyim, yoksa e-ticaret gönderisi mi?
Amazon sorunlu o konudan. Acilan iade kodu en az 3 saat kullanilamiyor, hatta bir kere 24 saat sonra kullanmak istedigimde sorun cikmisti. Zaten son zamanlarda nedense mobil uygulamasinda da sorun var, teslim edilen urun edilmedi falan gozukuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı