Amazon ile yurt dışından gelen sipariş ne zaman harekete geçer?

Benim Amazon'dan ilk siparişimdi, artık son. Rezil şişirilmiş bir firma bence.

Yani tek bir sipariş için konuşmak mantıklı değil bence ilerleyen süreçler ve zamanlar önemli belki drone ile teslimat gibi seçenekler artıkça daha çabuk teslimaz olabilir. AMD bir aralar yerlerdeyken şimdi Intel karşısında büyük çaba vermeye çalışıyor. Amazon bana göre bir gün öyle büyüyecek ki en uzak yerlere bile 3 gün içinde teslimat olacak gibime geliyor.

Ben pek memnun değilim amazondan yurt dışı kargolar 5-6 günde filan geleyor. Yani süre çok. Buradan hepsişuradan aldığımda 3-4 günde geleyor. Fark çok. Yerel firmalar iyi yağ. Amazon büyük bi firma deyil zağten. Yağni kargoyu geç getiriyor ne ki şurdan şurası almenya

Ben pek memnun değilim amazondan yurt dışı kargolar 5-6 günde filan geleyor. Yani süre çok. Buradan hepsişuradan aldığımda 3-4 günde geleyor. Fark çok. Yerel firmalar iyi yağ. Amazon büyük bi firma deyil zağten. Yağni kargoyu geç getiriyor ne ki şurdan şurası almenya
Komiksin :) Sipariş vereli 28 gün oldu 20 gündür İstanbul'da kargom bekliyor. Aliexpress ten aldıklarım çinden geliyor 15 günde geliyor. Bu kadar gecikmeyi kim telafi edecek? Problemi yaşayan bir tek ben değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı