Çözüldü Amazon işlem görmüş ayakkabıyı kabul eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Bu ayakkabıyı satın almıştım. İade süreciyle uğraşmamak için ayakkabının kenarı açıldığında(ufak bir açıklıktı.) Ayakkabıcıya götürüp yaptırmıştım. Muhtemelen oraya yapıştırıcı sürdü çünkü gördüm sürerken ancak ayakkabıyı yaptıralı 3-4 gün olmadan daha da genişleyerek açıldığını gördüm. Ayakkabının topuk kısmı soyulmuştu, koku problemi yaşanmıştı ve tabanlığının rengi atmıştı. Bu yüzden ayakkabıyı iade ettim. Size sorum Amazon bu iadeyi kabul eder mi? Daha önce böyle bir süreç yaşadınız mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Amazon iadeyi kabul etti arkadaşlar.
WhatsApp Image 2025-05-14 at 11.03.15.jpeg
Arkadaşlar merhaba. Bu ayakkabıyı satın almıştım. İade süreciyle uğraşmamak için ayakkabının kenarı açıldığında(ufak bir açıklıktı.) Ayakkabıcıya götürüp yaptırmıştım. Muhtemelen oraya yapıştırıcı sürdü çünkü gördüm sürerken ancak ayakkabıyı yaptıralı 3-4 gün olmadan daha da genişleyerek açıldığını gördüm. Ayakkabının topuk kısmı soyulmuştu, koku problemi yaşanmıştı ve tabanlığının rengi atmıştı. Bu yüzden ayakkabıyı iade ettim. Size sorum Amazon bu iadeyi kabul eder mi? Daha önce böyle bir süreç yaşadınız mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Eğer işlem gördüğünü anlarlar ise hiç sanmıyorum geri gönderirler.

Amazon bu ürünün iadesini kabul ederse helal olsun.

Amazon bu ürünün iadesini kabul ederse helal olsun.
Ayakkabıda benim bir kusurum yok. Hepsi kendiliğinden oldu. Ne açılması, ne topuk kısmının soyulması ne de kokması benle alakalı değil. Sadece açılan yeri ayakkabıcı yapıştırdı. Alalı daha 1 ay olmadı.

Hocam siz ciddi misiniz?
Yahu ciddilik ne yaptım? Merak ettiğim için soruyorum zaten.

Ayakkabıda benim bir kusurum yok. Hepsi kendiliğinden oldu. Ne açılması, ne topuk kısmının soyulması ne de kokması benimle alakalı değil. Sadece açılan yeri ayakkabıcı yapıştırdı. Alalı daha 1 ay olmadı.

Sorun da orada zaten ayakkabıyı işlem yaptırmanız.

Sorun da orada zaten ayakkabıyı işlem yaptırmanız.
İşlem dediğimiz ayakkabıyı söküp baştan yapmadı arkadaşlar. Bir serçe parmak tırnağı büyüklüğünde açılma olmuştu. Orayı yapıştırdı. İşlem olup olmadığı da anlaşılmıyordu bakarak üstelik hem genişlik daha da büyüdü, topuk kısmındaki yırtılma büyüdü. Tabanlığın rengi kendiliğinden gitti. İşlem gören tek yer o bahsettiğim serçe tırnağı boyundaki açılma. O da yapıştırmayla yapıldı. Onlara versem onlar da aynısını yapacaktı tamirat yapsalar.

İşlem dediğimiz ayakkabıyı söküp baştan yapmadı arkadaşlar. Bir serçe parmak tırnağı büyüklüğünde açılma olmuştu. Orayı yapıştırdı. İşlem olup olmadığı da anlaşılmıyordu bakarak üstelik hem genişlik daha da büyüdü, topuk kısmındaki yırtılma büyüdü. Tabanlığın rengi kendiliğinden gitti. İşlem gören tek yer o bahsettiğim serçe tırnağı boyundaki açılma. O da yapıştırmayla yapıldı. Onlara versem onlar da aynısını yapacaktı tamirat yapsalar.

Kabul ederler umarım o zaman ne diyelim.

Bu konu hakkında daha önce böyle bir süreç yaşayan varsa onların bilgisini almayı isterim. İade süreciyle veya böyle bir işlem görmüş ayakkabıyla iade süreci yaşayan birisi daha yardımcı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı