Amazon Japonya siparişleri riskli mi?

Nuri şakar

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2017
Mesajlar
212
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Amazon Japonya'dan bankamatik kartı ile ekran kartı almak istiyorum fakat bazı kişilerin siparişlerinin iptal edildiği ve hesaplarının askıya alındığını öğrendim. Acaba böyle durumlarda paranın iadesi konusunda risk var mı ve varsa tavsiyeleriniz neler?
 
Herhangi bir risk yok. Tek risk kartların ilk 1 ay sonra garantisiz olması. Bunun dışında kartın gelmeyip de paranızın çekilmesi gibi bir durum olmaz. Ya iptal olur siparişiniz ya da gelir. Kısaca tüm durumlar lehinize sonlanır.
 
Amazon Japonya'dan satın aldıkları için hesapları askıya mı alınmış? Garip.
 
Bence Japonya'dan sipariş verme risk var. Risk: Kartların ilk 1 ay sonra garantisiz olması. Kartın gelmeyip de paranızın çekilmesi gibi bir durum olmaz. Sipariş ya gelir ya da iptal olur belli olmaz.
 
Genelde Amazon Japonya'dan ilk alışverişiniz yüklü miktarda olunca hesabınız askıya alınıyor, bu durumu yaşamayan şanslı kişiler de vardır elbet ama varsa bile ben bilmiyorum.
Peki daha fazla ayrıntı biliyor musunuz? Mesela çok belge istiyorlarmış hatta notere gidip belge alıp gönderiliyormuş. Baya uğraşacağız galiba.
 
Peki daha fazla ayrıntı biliyor musunuz? Mesela çok belge istiyorlarmış hatta notere gidip belge alıp gönderiliyormuş. Baya uğraşacağız galiba.
Açıkçası deneyimim yok, bildiğim tek şey (alışveriş yapanlardan öğrendiğim kadarıyla) ilk alışverişin yüklü miktarda olması; galiba çalıntı kart şüphesi uyandırıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı