Amazon Japonya'dan 15 kuruşa RTX 3050 Aldım!

mfgecit

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Boyacı
Arkadaşlar inanın nasıl oldu bilmiyorum ama anlatacağım. Amazon Japonya sitesinde dolaşırken sepete RTX 3050 ekledim, biraz baktım, daha sonra da sipariş ver dedim ve bu şekilde oldu. Kartımdan sadece 15 kuruş çekerek siparişi verdi. Bu nasıl olacak ve gerçekten gelecek mi? Amazon gibi bir firmanın açığını bulabileceğimi zannetmiyorum çünkü.

Ayrıca adresimi yazarken de kısaltılmış şekilde yazdım (xxx mAh. Xxx sok. gibi). Anlarlar mı?

Dosya Ekleri

• rtx 3050 2.png
    rtx 3050 2.png
    81,6 KB · Görüntüleme: 198
  • rtx 3050.png
    rtx 3050.png
    50,8 KB · Görüntüleme: 212
İnşallah gelir. :D Bu arada mah. sok. gibi kısımlar sıkıntı olmaz çünkü ürün Türkiye'ye geldiğinden itibaren Türk kargocu taşıyacak evine kadar.

Arkadaşlar inanın nasıl oldu bilmiyorum ama anlatacağım. Amazon Japonya sitesinde dolaşırken sepete RTX 3050 ekledim, biraz baktım, daha sonra da sipariş ver dedim ve bu şekilde oldu. Kartımdan sadece 15 kuruş çekerek siparişi verdi. Bu nasıl olacak ve gerçekten gelecek mi? Amazon gibi bir firmanın açığını bulabileceğimi zannetmiyorum çünkü.

Ayrıca adresimi yazarken de kısaltılmış şekilde yazdım (xxx mAh. Xxx sok. Gibi). Anlarlar mı?

En az 5000 6000 ödemen lazımdı garip.
Evine muratabigf anılarını canlandıracak bir şey gelebilir.

Amazon bazen çekimi geç yapar. Yani kart kargoya verilmeden hemen önce çekim yapar. o 15 kr sadece kredi kartını doğrulamak için olan tutar kısaca :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı