Amazon Japonya'dan ekran kartı alınır mı?

bgrhnrl

Centipat
Daha fazla  
Akakçe üzerinden baktığımda RTX 2060 19.599,63TL fakat Amazon Japonya'da bu fiyat 68748 yen (7776.59 try) gümrük dahil. Amazon Jp'den hiç ekran kartı alanınız oldu mu? Süreçler nasıl işler? Bileniniz varsa yardımcı olmasını çok isterim.

Akakçe üzerinden baktığımda RTX 2060 19.599,63TL fakat Amazon Japonya'da bu fiyat 68748 yen (7776.59 try) gümrük dahil. Amazon Jp'den hiç ekran kartı alanınız oldu mu? Süreçler nasıl işler? Bileniniz varsa yardımcı olmasını çok isterim.
Dostum garantisi yok gibi düşün. Ve kargo süreci senin başını ağrıtır. Tercih etme derim

Kargonun sıkıntılı bir durumu yok. Araya haftasonu girmezse ve ürün stoktaysa maksimum 4 5 gün sürüyor kargo. Şu an benim de listemde kartlar var fakat bankaların kurları doğru olmadığından çekim yapamıyor bir türlü, en azından vakıfbank için böyle. Şimdiye kadar 30 40 kadar kart almışımdır japonya'dan, hiçbirinde bir sıkıntı çıkmadı. Gümrüğe takılan birkaç kart oldu, onlar benim hatamdan dolayı oldu tabii.

Link atarsan daha doğru yardımda bulunabiliriz.

Dostum garantisi yok gibi düşün. Ve kargo süreci senin başını ağrıtır. Tercih etme derim.

Aradaki fiyat farkı resmen uçurum. TR'deki fiyata 2 bin daha eklesen Jp'den üç tane ekran kartı alabiliyorsun neredeyse.
Kargonun sıkıntılı bir durumu yok. Araya hafta sonu girmezse ve ürün stoktaysa maksimum 4 5 gün sürüyor kargo. Şu an benim de listemde kartlar var fakat bankaların kurları doğru olmadığından çekim yapamıyor bir türlü, en azından VakıfBank için böyle. Şimdiye kadar 30 40 kadar kart almışımdır Japonya'dan, hiçbirinde bir sıkıntı çıkmadı. Gümrüğe takılan birkaç kart oldu, onlar benim hatamdan dolayı oldu tabii.

Bildiğim kadarıyla gümrük vergisini de satın alırken ödüyorsun. O şekil yaparsam gümrüğe takılma ihtimalı yoktur değil mi?

Aradaki fiyat farkı resmen uçurum. TR'deki fiyata 2 bin daha eklesen Jp'den üç tane ekran kartı alabiliyorsun neredeyse.

Bildiğim kadarıyla gümrük vergisini de satın alırken ödüyorsun. O şekil yaparsam gümrüğe takılma ihtimalı yoktur değil mi?
Benim sıkıntım o değildi, 1 ayda 5ten fazla yurtdışı siparişi verirseniz gümrükte kalıyor. Satıcı amazon japonya ise her türlü gümrük vergisi hesaplanıp alınıyor sizden, satıcı amazon değilse genelde gümrük vergisi alınıyor ama kesin değil. Son ekranda yazar zaten.

Haklısın fakat Japonya'dan alındığı için garanti olmaması sizi rahatsız etmiyorsa olabilir ama benim gibi garantisi olmayan ürünü tercih etmek istemiyorsanız mecbur mâkul fiyatlı TR ürünlerine göz atmanız gerekecek.

Mesela bu ürün 7.2k civarına geliyor. Gönderen Amazon JP. Bu ürün alınabilir mi sizce?

Hocam muhtemelen google dan yeni çeviriyorsunuz ancak şuan kurlar çok oynak. Banka o kurdan verecek mi size, tam kaç çekecek kartınızdan, emin misiniz o konudan? Trde 5-6k ya Gtx 1650 alınacağına bu alınır gibi bence.

Hocam muhtemelen google dan yeni çeviriyorsunuz ancak şuan kurlar çok oynak. Banka o kurdan verecek mi size, tam kaç çekecek kartınızdan, emin misiniz o konudan? Trde 5-6k ya Gtx 1650 alınacağına bu alınır gibi bence.
Bakalım daha yeni yeni değer kazanıyoruz tekrardan. Bakarsınız daha güzel fiyatlardan alabiliriz. Bekleyip görelim. 10k var elimde bir ekran kartı alamadım ya. Kafa kalmadı 1 haftadır işin içinden çıkamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı