Flexy da Shine Femtopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #11 Artyom Alekseyevich dedi: Dediğin gibi 1 ay amazon iade hakkından başka bir hakkın veya garantin yok. Genişletmek için tıkla... zaten 1 ayda sorun çıkarmayan kart sonrasında da çıkartmaz bence. tabii yine belli olmaz.
Artyom Alekseyevich dedi: Dediğin gibi 1 ay amazon iade hakkından başka bir hakkın veya garantin yok. Genişletmek için tıkla... zaten 1 ayda sorun çıkarmayan kart sonrasında da çıkartmaz bence. tabii yine belli olmaz.
ozers159 Femtopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #12 Bende ekran kartı şipariş etmeye çalıştım fakat hesabım kapatıldı. Hesabı sorunsuz nasıl açabilirim? Siz nasıl sorunsuz şipariş verebildiniz? Artyom Alekseyevich dedi: Ürünü satın alırken son ekranda gösterilen parayı ödeyeceksin. Ürünü kargoya vermeden birkaç gün önce çekiyorlar parayı genelde. Parayı hemen çekerlerse yakında gönderilecek anlamını çıkarabilirsin yüzde 90. Genişletmek için tıkla... Artyom Alekseyevich dedi: Dediğin gibi 1 ay Amazon iade hakkından başka bir hakkın veya garantin yok. Genişletmek için tıkla... Bende ekran kartı şipariş etmeye çalıştım fakat hesabım kapatıldı. Hesabı sorunsuz nasıl açabilirim? Siz nasıl sorunsuz şipariş verebildiniz? Son düzenleme: 2 Eylül 2021
Bende ekran kartı şipariş etmeye çalıştım fakat hesabım kapatıldı. Hesabı sorunsuz nasıl açabilirim? Siz nasıl sorunsuz şipariş verebildiniz? Artyom Alekseyevich dedi: Ürünü satın alırken son ekranda gösterilen parayı ödeyeceksin. Ürünü kargoya vermeden birkaç gün önce çekiyorlar parayı genelde. Parayı hemen çekerlerse yakında gönderilecek anlamını çıkarabilirsin yüzde 90. Genişletmek için tıkla... Artyom Alekseyevich dedi: Dediğin gibi 1 ay Amazon iade hakkından başka bir hakkın veya garantin yok. Genişletmek için tıkla... Bende ekran kartı şipariş etmeye çalıştım fakat hesabım kapatıldı. Hesabı sorunsuz nasıl açabilirim? Siz nasıl sorunsuz şipariş verebildiniz?
Flexy da Shine Femtopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #13 ozers159 dedi: Bende ekran kartı şipariş etmeye çalıştım fakat hesabım kapatıldı. Hesabı sorunsuz nasıl açabilirim? Siz nasıl sorunsuz şipariş verebildiniz? Bende ekran kartı şipariş etmeye çalıştım fakat hesabım kapatıldı. Hesabı sorunsuz nasıl açabilirim? Siz nasıl sorunsuz şipariş verebildiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum satıcının Amazon JP olmasına dikkat et. Satıcısı Amazon JP olan ürünlerde sorun olmuyor.
ozers159 dedi: Bende ekran kartı şipariş etmeye çalıştım fakat hesabım kapatıldı. Hesabı sorunsuz nasıl açabilirim? Siz nasıl sorunsuz şipariş verebildiniz? Bende ekran kartı şipariş etmeye çalıştım fakat hesabım kapatıldı. Hesabı sorunsuz nasıl açabilirim? Siz nasıl sorunsuz şipariş verebildiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum satıcının Amazon JP olmasına dikkat et. Satıcısı Amazon JP olan ürünlerde sorun olmuyor.
ozers159 Femtopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #14 Flexy da Shine dedi: Dostum satıcının Amazon JP olmasına dikkat et. Satıcısı Amazon JP olan ürünlerde sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Amazon jp olduğu zaman hesapta satın alma olunca sorun olmuyor doğru mudur?
Flexy da Shine dedi: Dostum satıcının Amazon JP olmasına dikkat et. Satıcısı Amazon JP olan ürünlerde sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Amazon jp olduğu zaman hesapta satın alma olunca sorun olmuyor doğru mudur?
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 2 Eylül 2021 #15 401533 dedi: Konu ile alakası yok ama bir şey soracağım da. Bu kart 5₺ mi? Genişletmek için tıkla... 5 TL ne alaka? 83.800,00 japon yeni bu da 6305,49TL'ye tekabul ediyor.
401533 dedi: Konu ile alakası yok ama bir şey soracağım da. Bu kart 5₺ mi? Genişletmek için tıkla... 5 TL ne alaka? 83.800,00 japon yeni bu da 6305,49TL'ye tekabul ediyor.
ozers159 Femtopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #16 Flexy da Shine dedi: Dostum satıcının Amazon JP olmasına dikkat et. Satıcısı Amazon JP olan ürünlerde sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Amazon.co.jp: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Graphics Board VD7458 : Computers Amazon.co.jp: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Graphics Board VD7458 : Computers www.amazon.co.jp Satıcı filtreleme yaptığımda Amazon jp olarak bu ilan çıktı ilana baktığımda satıcı MSI görünüyor. Nasıl ayırt edebilirim. Amazon jp satıcı olduğunu
Flexy da Shine dedi: Dostum satıcının Amazon JP olmasına dikkat et. Satıcısı Amazon JP olan ürünlerde sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Amazon.co.jp: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Graphics Board VD7458 : Computers Amazon.co.jp: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Graphics Board VD7458 : Computers www.amazon.co.jp Satıcı filtreleme yaptığımda Amazon jp olarak bu ilan çıktı ilana baktığımda satıcı MSI görünüyor. Nasıl ayırt edebilirim. Amazon jp satıcı olduğunu
Flexy da Shine Femtopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #17 ozers159 dedi: Amazon.co.jp: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Graphics Board VD7458 : Computers Amazon.co.jp: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Graphics Board VD7458 : Computers www.amazon.co.jp Satıcı filtreleme yaptığımda Amazon jp olarak bu ilan çıktı ilana baktığımda satıcı MSI görünüyor. Nasıl ayırt edebilirim. Amazon jp satıcı olduğunu Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_20210902-190923_Amazon Shopping.jpg 63,4 KB · Görüntüleme: 157
ozers159 dedi: Amazon.co.jp: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Graphics Board VD7458 : Computers Amazon.co.jp: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Graphics Board VD7458 : Computers www.amazon.co.jp Satıcı filtreleme yaptığımda Amazon jp olarak bu ilan çıktı ilana baktığımda satıcı MSI görünüyor. Nasıl ayırt edebilirim. Amazon jp satıcı olduğunu Genişletmek için tıkla...