Teşekkürler, satıcı jp idi. Stok 1 vardı, ben alınca kalmadı. Ancak kredi kartı vs tanımlı değil, nasıl ödemesini yapacağımı bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1253661
Reciept kısmına girip seçtiğiniz ödeme yöntemine bakar mısınız?
Teşekkürler, satıcı jp idi. Stok 1 vardı, ben alınca kalmadı. Ancak kredi kartı vs tanımlı değil, nasıl ödemesini yapacağımı bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1253661
Ekte paylaşıyorum hocam. Kitapçığa bastığımda site açılmıyor maalesef. Ondan dolayı kaldım böyle.Reciept kısmına girip seçtiğiniz ödeme yöntemine bakar mısınız?
Ekte paylaşıyorum hocam. Kitapçığa bastığımda site açılmıyor maalesef. Ondan dolayı kaldım böyle.
İlk hesabım engellendi ve benden bilgiler istendi, gönderdim ve 5dk sonra hesap açıldı. Şuan kayıtlı kredi kartı yok hesabımda. Kaldırmış amazon sanırım.
Eki Görüntüle 1253678Eki Görüntüle 1253679
Amazon | Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT GAMING OC 8G グラフィックスボード 11309-01-20G VD7832 | SAPPHIRE | グラフィックボード 通販
Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT GAMING OC 8G グラフィックスボード 11309-01-20G VD7832がグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp
Bu ürün nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.