Amazon.jp Ekran kartı almak

hoscakal41

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün Amazon. Jpden ASUS ROG STRIX RTX 3060 siparişimi verdim. Öncesinde benden doğrulama için kart son 4 hanesi görünecek şekilde resim istenmişti yolladım sonrasında hesabımı kullanabileceğim yönünde mail aldıktan sonra sipariş verdim. Şu an aynı ürüne tıkladığımda Türkiye'ye teslimat yok görünüyor ve hesabımdan sadece 1 yen çekildi. Ban durumu olabilir mi ilk defa alışveriş yaptığım için bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir şey olacağını sanmıyorum.

Bende Amazon. Jpden almayı planlıyorum çok ucuz geliyor ve bende Türkiye gemi diyor sizce alınır mı?
Linkte budur link.

Sorun olmadan gelir. Ödeme yaparken zaten vergisi eklenmiş miktarı ödüyorsunuz. Amazon satıcılı ürünleri tercih edin. Partner satıcıların yurtdışı gönderimi sorun olabilir. Dhl kargo ile japonyadan 5 günde geliyor. Çok hızlı, uygun fiyatlı ve güzel hizmeti olan bir firma Amazon.

Vergisi ne kadar?
1 Japon yeni 0.78 olarak hesaplarsak
cevabınız için teşekkür ederim lakin akşamdan beri ödemeyi çekmedi 'payment revision needed' uyarısı verdi başka bankaya aktardım parayı o kart bilgilerini girdim şimdi çekmesini bekliyorum hala

Üç gün sonra ödeme alındığı bile olmuştu benden. Yıllardır amazonun farklı ülke hizmetleri üzerinden alışveriş yaparım. Kargoya verileceği zaman ödeme alınacaktır. Amazon prosedürleri normal sitelerden biraz farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…