Çözüldü Amazon Kargo: "Action Required from Customer"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelmiştir. i-Parcel direk kargo uçağıyla getirtiyor. Senin kargon eğer Türkiye'ye gelecek olan kargo uçağının kalkışına yakın bir tarihe denk geldiyse direk Türkiye'ye inmiş olabilir.

Gelmiştir. i-Parcel direk kargo uçağıyla getirtiyor. Senin kargon eğer Türkiye'ye gelecek olan kargo uçağının kalkışına yakın bir tarihe denk geldiyse direk Türkiye'ye inmiş olabilir.
Güzelmiş. Ben PTS ile iletişime geçip adresimi yeniden verdim. Neden yeniden istediklerini anlamıyorum. Vermiştim, her neyse. PTS'nin sitesinden de kargomu aratıyorum:
  • 28 Eki 2014, Salı 09:06 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı
  • 28 Eki 2014, Salı 09:13 Adres Yanlış, PTS ile Temasa Geçiniz
İstediklerini yaptım. Artık beklemem kaldı geriye. Ne uğraştırıcı işmiş be bu Amazon'dan alışveriş. Birde iletişime geçtiğim e-posta bu: cs@pts.net
Doğru adres değil mi? PTS'nin iletişim bölümünde müşteri hizmetleri olarak bu adres verilmiş de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. PTS'den nasıl bir sonuç aldınız? Açıklar mısınız?
Adresimde şehir ve semtin eksik olduğunu iddia ettiler. Bende adresimi geri e-posta olarak yolladım. Ardından Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi ve bana kargo takip numarası verildi. 1 günde de geldi ürünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…