Amazon kargo gecikmesi

Buğra DOĞAN

Decapat
Arkadaşlar selamlar parça parça Amazon'un Amerika kısmından yaklaşık 8 bin liralık ürün aldım. Ürünlerden 3 tanesi kargosuna baktığımda üzgünüz kargonuz gecikti iletişime geçin diyor. Son güncellemede ise İstanbul'da. Gelmesi konusunda bir şüphem yok ancak Amazonun müşteri koruyucu bazı kuralları olduğunu biliyorum. Bu kargo gecikmesini kendim için bir avantaja çevirebilir miyim? Bilgisi olan var mı? Kargo ücreti iadesi vs.

Biraz acelesi olduğunu söylersen kargo şirketiyle iletişime geçip önceliğini de artırıyorlar. Kargo gecikmesi ile ilgili yaşadığın sıkıntıları belirtirsen arkadaşın dediği gibi genellikle ücret iadesi yapıyorlar. Sana en hızlı kargo seçeneği ile ürünleri yeniden yollama seçeneği ve iade seçeneği de sunuyorlar.

Amazon'un yurt dışı müşteri hizmetleri personeli biraz aptal. Acele etmeyin. 4 gün bekleyin. Teslim edilemez ise tüm masrafları karşılanmış şekilde DHL ile gönderiyorlar tekrar. Her ay alışveriş yaparım amazondan. Sakin kalın :)

Amazon'un yurt dışı müşteri hizmetleri personeli biraz aptal. Acele etmeyin. 4 gün bekleyin. Teslim edilemez ise tüm masrafları karşılanmış şekilde DHL ile gönderiyorlar tekrar. Her ay alışveriş yaparım amazondan. Sakin kalın :)
Öncelikle teşekkürler. Açıkçası zaten acelem yok diğer ekipmanlar daha sonra gelecek yine bilgisayarı kuramayacağım fakat bu gecikmeyi kendim için avataja çevirebilir miyim diye merak etmiştim. :)

Öncelikle teşekkürler. Açıkçası zaten acelem yok diğer ekipmanlar daha sonra gelecek yine bilgisayarı kuramayacağım fakat bu gecikmeyi kendim için avataja çevirebilir miyim diye merak etmiştim. :)
Eğer hızlı kargo ödediyseniz aradaki birkaç dolarlık farkı alırsınız. Ancak müşteri hizmetleri para iadesi yapmaya çalışıyor, o sırada bir sürü saçma şeyle uğraşıyorsunuz çünkü aynı zamanda ürünler size geliyor. Bu sefer de iade için uğraşıyorsunuz :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı