Hızlı kargo ödemedim normal seçtim. Sanırım bir mail atarım eğer dediğiniz gibi iade etmek falan uğraşılacaksa biraz sıkıntı o zaman uğraşmadan okey diyip kapatırız.Eğer hızlı kargo ödediyseniz aradaki birkaç dolarlık farkı alırsınız. Ancak müşteri hizmetleri para iadesi yapmaya çalışıyor, o sırada bir sürü saçma şeyle uğraşıyorsunuz çünkü aynı zamanda ürünler size geliyor. Bu sefer de iade için uğraşıyorsunuz![]()
Size 35 günde çözdüğüm problemimi anlatayım. Bir defa hangi ülke olursa olsun teknik destek ekibinin %90 Hindistan menşeili. Dolayısı ile ana dilleri ne kadar İngilizce olsa da adamlar anlamıyor. Ben geciken kargomu (10 gün gecikme) bildirmiştim. İade yapmak istiyorlardı. Ancak iade istemedim, 4 gün daha bekleyeceğimi söyledim. O süreçte bana bilgilendirme maili geldi ve kargo firmasının kargomu kaybettiğini söylediler. Ürünler yeniden ücreti onlardan olmak üzere kargolandı. Bu süreçte ilk gönderilen paketler de sonraki telafi paketlerinin tesliminden 2 saat sonra geldi. Amazon bana "kurye çağırıp iade olarak belirtmeniz yeterli" dedi. İade faturası kesildi ve ürünler benden çıktı. Bu arada toplam alışveriş tutarı kargo dahil 45€ .Hızlı kargo ödemedim normal seçtim. Sanırım bir mail atarım eğer dediğiniz gibi iade etmek falan uğraşılacaksa biraz sıkıntı o zaman uğraşmadan okey diyip kapatırız.Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.