Amazon Almanya'dan 4 Haziran'da sipariş verdim. Prime'ım da vardı dediğine göre 28'inde gümrüğe varmış ve hala gümrükte. Amazon bugün teslim edileceğini söylüyordu ne zaman elime ulaşır. Kargo firması australia post global.
Amazon Almanya'dan 4 Haziran'da sipariş verdim. Prime'ım da vardı dediğine göre 28'inde gümrüğe varmış ve hala gümrükte. Amazon bugün teslim edileceğini söylüyordu ne zaman elime ulaşır. Kargo firması australia post global.
Kimlik numaranızı vermiş miydiniz? Teslimat için kargonuzu Türkiye içerisinde anlaşmalı olduğu farklı bir kargo firmasına vermiş olabilir.Amazon Almanya'dan 4 Haziran'da sipariş verdim. Prime'ım da vardı dediğine göre 28'inde gümrüğe varmış ve hala gümrükte. Amazon bugün teslim edileceğini söylüyordu ne zaman elime ulaşır. Kargo firması australia post global.
150 euro üstü değilAldığınız şey 150€ üzeri ise gümrükte kalabilir.
kimlik numaramı verdimKimlik numaranızı vermiş miydiniz? Teslimat için kargonuzu Türkiye içerisinde anlaşmalı olduğu farklı bir kargo firmasına vermiş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.