Çözüldü Amazon - Kargo takibinin güncellenmemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shadow King

Femtopat
Daha fazla  
24 Mayıs'da Amazon'dan bir sipariş verdim ("Kolay Gelsin" firması getirecek kargomu) ve 31 Mayıs'da "paket son teslim noktasına ulaştı" diyor. Bugün ise 3 Haziran. Artık dağıtıma çıktımı onu da bilmiyorum. Takip numarası, bildirim, mesaj hiçbir şey gelmedi. Herhangi bir sorun oluşur mu? Tahmini teslimat: 11 Haziran

Dosya Ekleri

• 1717406554761.png
    79,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum taşıyıcı firmaya aktarılması daha taşıyıcının onu aktarmaya başladığı anlamına gelmiyor. Ürün gümrükten geçip kenara alınıyor. Taşıyıcı firma alıp oradan daha sonra aktarmaya başlıyor. Muhtemelen daha ürüne sıra gelmemiştir ve Kolay gelsin daha depodan almamıştır paketi.

Ayrıca gümrükten alsa bile önce kendi depolarına alması ve orada işlem yapması lazım. Ondan sonra sana kod gelir.
Tahmini teslimat gününe daha 1 hafta var ya hocam. Yurtdışından gelen ürünnü ayrıca gümrüğü vs vs oluyor. Acele etmeyin.

Tahmini teslimat gününe daha 1 hafta var ya hocam. Yurtdışından gelen ürünnü ayrıca gümrüğü vs vs oluyor. Acele etmeyin.
Resme bakarsan çoktan gümrükten geçtiğini anlarsın. Benim sorum o değil. Yani 4 gündür bu kargo yolda ve nasıl dağıtıma çıkmıyor? Çoğunlukla son teslim istasyonuna ulaşınca araştırdığım kadarıyla herkes 3-4 gine gelir diyorlar. Takip numarası falan göndermiyorlar falan ben orasını anlamadım.

Dostum taşıyıcı firmaya aktarılması daha taşıyıcının onu aktarmaya başladığı anlamına gelmiyor. Ürün gümrükten geçip kenara alınıyor. Taşıyıcı firma alıp oradan daha sonra aktarmaya başlıyor. Muhtemelen daha ürüne sıra gelmemiştir ve Kolay gelsin daha depodan almamıştır paketi.

Ayrıca gümrükten alsa bile önce kendi depolarına alması ve orada işlem yapması lazım. Ondan sonra sana kod gelir.

Çözüm

Teşekkür, sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: DMN
Aynı sorunu yaşıyorum ne zaman hareket edecek diye bekliyorum öyle, yine sizin erken İstanbula varmış ben 20 Mayısta sipariş vermiştim. Teslimat tarihi 7 Haziran sözde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…