Çözüldü Amazon yurt dışı kargo durumunu öğrenme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

511993

Hectopat
Selam. Amazon TR üzerinden yurt dışından ürün aldım. Ekol ile Türkiye'ye geliyor. Kargo takip numaram var. Ama sorgulayacak bir yer bulamadım. İnternette düzgün bir site yok. Ekol'ün sitesinde de sorgulama yeri yok. Nasıl sorgulayabilirim?

Çözüm
Ürün Türkiye'ye girene kadar EKOL üzerinden takip edemezsiniz. Amazon üzerinden izleyeceksiniz. Ürün aldığınız ülkeye bağlı olarak 1-2 ülke değiştirecek. En son Hollanda'ya gelecek. Hollanda'dan da Türkiye'ye gelecek. Oradan da oturduğunuz ilin gümrüğüne gelecek.
Ürünü Ekol üzerinden ancak Türkiye'ye girdikten sonra izleyebiliyorsunuz.
Burası olmuyor mu?

Ürün Türkiye'ye girene kadar EKOL üzerinden takip edemezsiniz. Amazon üzerinden izleyeceksiniz. Ürün aldığınız ülkeye bağlı olarak 1-2 ülke değiştirecek. En son Hollanda'ya gelecek. Hollanda'dan da Türkiye'ye gelecek. Oradan da oturduğunuz ilin gümrüğüne gelecek.

Çözüm
Burası olmuyor mu?
Hayır hocam. Takip numarasını girince boş sayfa ile karşılaşıyorum.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı