Amazon Kargo Ücreti

Cezalı olduğum için bir süre yazı yazamadım. Ama sonunda kargoyu bedavaya getirdim ve satın alma işlemlerini gerçekleştirdim. Teşekkürler arkadaşlar ve teşekkürler Technopat. Bu işin üstesinden kendi başıma gelemezdim. (y)

Ve son durum:
son durum.png
 
Son düzenleme:
Ben de işlemci soğutucusu almayı düşünüyorum. Kargoyu nasıl ücretsiz yaptınız çözemedim ayrıca gümrük vergisi olayı nasıl olacak ?
 
Ben de işlemci soğutucusu almayı düşünüyorum. Kargoyu nasıl ücretsiz yaptınız çözemedim ayrıca gümrük vergisi olayı nasıl olacak ?
Benim satın aldığım ürünler gümrüğe takılmadı. Zaten ummuyordum da... Kesin diyemem ama 75 EURO veya 100 Dolar' ı aşmayacak şekilde alışveriş yaparsan, benim gibi gümrükten muaf olabilirsin.
Diğer bir konu olan kargo ücretini, Amazonun müşteri hizmetlerinden halledebilirsin. Altta ki resimden faydalanabilirsin.
Akif Peköz' e ait bir yazı. Bende aynı şekilde yaptım.

free order.png
 
@Emin Bozgeyik kardeşim bende g430 almak istiyorum kargo ücretini hayla bedavaya getirme şansımız var ise yardimci olur musun? Ininal kart ile alacağım karta öncelikle kulaklığın tl karşılığı 160 tl bende karta 165 tl atacağım. Benim sıkıntım ya bu kargoyu bedava yapmazlarsa siparis verdik artık ödemek zorunda kalmak istemiyorum.
 
Müşteri hizmetleri ile siparişi verdikten hemen sonra irtibata geçebilirsin. Onlarda sana en geç bir gün içerisinde geri dönüş yaparlar... Ve düzgün bir şekilde istekte bulunmuşsan, ilk alışverişin olması şartı ile bedava yaparlar. Hiç bir endişen olmasın. ;)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı