Amazon Kargo Your Shipment Has Been Flagged Sorunu

emretuzu48

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan bir oyun almıştım. Dün kargoya vermişler ve şöyle bir bilgi eklemişler kargo detaylarına; ''Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export''. Anladığım kadarıyla kargo paketini açıp içinde ne olduğuna bakılacakmış. Arkadaşlarımla tartıştığımda böyle bir şey yaşamadıklarını söylediler. Bu arada kargo firmasi; i-Parcel. i-Parcel her kargo paketinin içine bakıp kontrol yapıyor mu? Normal mi? Sorun çıkar mı? Şimdiden teşekkürler...

Untitled.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan bir oyun almıştım. Dün kargoya vermişler ve şöyle bir bilgi eklemişler kargo detaylarına; ''Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export''. Anladığım kadarıyla kargo paketini açıp içinde ne olduğuna bakılacakmış. Arkadaşlarımla tartıştığımda böyle bir şey yaşamadıklarını söylediler. Bu arada kargo firmasi; i-Parcel. i-Parcel her kargo paketinin içine bakıp kontrol yapıyor mu? Normal mi? Sorun çıkar mı? Şimdiden teşekkürler...

Eki Görüntüle 215873
Kargo durumunuz ne oldu? Ben de aynı durum var da.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı