Amazon kargom ne zaman gelir?

siento

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
2 Ağustos günü Amazon üzerinden bir mouse sipariş verdim ve şu an sanırım teslimat için son noktada. Bana Amazon'da tahmini teslimat: Pazartesi diyor fakat gerçekten o kadar bekletir mi? İstanbul'da yaşıyorum ve daha hafta sonuna kadar çok var, acaba kargomu haftaya pazartesiye kadar ertelerler mi yoksa bu hafta içinde gelir mi? Kargo takip kimliğini Kolay Gelsin firmasının sitesine yazdığımda "Girdiğiniz numara ile kayıtlı gönderi bulunamadı" diyor.

1691474668977.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarj aleti almıştım ve kargoda hasar görmüş 15 gün boyunca bekledim ve en sonunda müşteri temsilcisine bağlandım. Ürününüz kargoda hasar almış dediler ücret iadesi aldım. Sende öyle bir durum olmasa bile kolay gelsin firmasının yoğunluğundan dolayı 3-5 gün olabilir. Ve ya bir anda gecenin 22:00 gibi saatlerinde teslim edilebilir.

2 Ağustos günü Amazon üzerinden bir mouse sipariş verdim ve şu an sanırım teslimat için son noktada. Bana Amazon'da tahmini teslimat: Pazartesi diyor fakat gerçekten o kadar bekletir mi? İstanbul'da yaşıyorum ve daha hafta sonuna kadar çok var, acaba kargomu haftaya pazartesiye kadar ertelerler mi yoksa bu hafta içinde gelir mi? Kargo takip kimliğini Kolay Gelsin firmasının sitesine yazdığımda "Girdiğiniz numara ile kayıtlı gönderi bulunamadı" diyor.

Eki Görüntüle 1894176

Hocam kargo daha Kolay Gelsin'in eline geçmemiş. 3-4 güne gelir gibi duruyor ama emin değilim.

Anladığım kadarıyla daha kolay gelsinin eline gelmemiş kargo. Kolay gelsin hızlı bir firma 1-2 günde bile getirebilirler kargo teslim edildiğinde.

Hızlı kargo ile almadıysanız genelde tahmini teslimat süresine uyabiliyorlar. Belli olmaz.
Anladığım kadarıyla daha kolay gelsinin eline gelmemiş kargo. Kolay gelsin hızlı bir firma 1-2 günde bile getirebilirler kargo teslim edildiğinde.
Büyük ihtimalle kolay gelsinin sistemine bugün yansır ekol kargodan cıkmış tasiyici firma kolay gelsine verilmiş yarına teslim olur
Bilgilendirme için sağolun hocam, Amazon Prime ile sipariş vermiştim bu arada. Belki faydası dokunur.

2 Ağustos günü Amazon üzerinden bir mouse sipariş verdim ve şu an sanırım teslimat için son noktada. Bana Amazon'da tahmini teslimat: Pazartesi diyor fakat gerçekten o kadar bekletir mi? İstanbul'da yaşıyorum ve daha hafta sonuna kadar çok var, acaba kargomu haftaya pazartesiye kadar ertelerler mi yoksa bu hafta içinde gelir mi? Kargo takip kimliğini kolay gelsin firmasının sitesine yazdığımda "girdiğiniz numara ile kayıtlı gönderi bulunamadı" diyor.

Eki Görüntüle 1894176

Bende geçmiş dönemde Amazon yurt dışından ürün almıştım. Bu süreçte 3-4 bekledikten sonra geldi ancak firma olarak kolay gelsin yaziyordu ama orada kodla uygun kargo yoktu. Temsilciye baglandim kolay gelsine kargonuz teslim edilmemis bekleyin dediler. Ertesi gun sendeo adli firmadan dagitima ciktigina dair SMS aldim ve kargom sendeo ile teslim edildi. Gelen SMS'deki takip kodunu sendeo da deneyince kargonun gunler oncesinden sendeo ya teslim edildigini gordum. Sende de o tarz bir şey olmus olabilir.

gelmiyor hocam kafayı yiyeceğim 26 temmuzda ssd sipariş ettim Almanya'dan İstanbul'a 1.5 günde geldi İstanbuldan Mersin'e 11 gündür gelmedi. Dün tahmini teslimat günüydü gecikti hala gelmedi. SENDEO'yu arıyorum üzgünüz diyorlar delirtmek üzereyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı