Çözüldü Valorant 60 Hz gibi hissettiriyor ve takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DepWeb

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceden olmuyordu fakat son 15 gündür Valorant 60 Hz gibi hissettiriyor ve takılıyor (gözle görülür bayağı bağırıyor oyun, ben takılıyorum diye). FPS hep 240, drop asla yok, 220-240 arası gidip gidip geliyor. Bu olay sadece Valorant'ta oluyor, CS2 gibi CPU tüketen başka oyunlarda olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu kapadım açtım yine de etki etmedi.

Hocam F11'e basıp pencereli modda oynayınca bir şey yok bu nasıl oluyor?

G-Sync veya FreeSync açıksa kapatın ya da kapalıysa açın deneyin ya da pencereli tam ekranda oynamayı deneyin düzelecek mi bakalım.

G-Sync veya FreeSync açıksa kapatın ya da kapalıysa açın deneyin ya da pencereli tam ekranda oynamayı deneyin düzelecek mi bakalım.

Hocam arkadaş uzakta sizin attığınız mesajı kopyalacağım nasıl açılacağını atar mısınız acaba

Hocam onu da yapmış siz anlatmadan yazayım

Hocam arkadaş uzakta sizin attığınız mesajı kopyalacağım nasıl açılacağını atar mısınız acaba.

Hocam onu da yapmış siz anlatmadan yazayım.

NVIDIA Denetim Masası'ndan açması lazım AMD ise AMD'nin Denetim Masası'ndan açması lazım.

NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatılıyor AMD ise AMD'nin Denetim Masası'ndan kapatması lazım.

Kapatmış fakat sorun hala aynı hatta diyor ki Alt Tab attım geri geldim ( fullscreen modda pencereli değil) bir iki saniye sonra tekrar aynı problem oldu diyor.
(Açıkkende aynı şekilde yaptığında oluyormuş kapalıykende sorun onda değil galiba)

Kapatmış fakat sorun hala aynı hatta diyor ki Alt Tab attım geri geldim ( fullscreen modda pencereli değil) bir iki saniye sonra tekrar aynı problem oldu diyor.
(Açıkkende aynı şekilde yaptığında oluyormuş kapalıykende sorun onda değil galiba)

Arkadaşın kullandığı çözünürlük ne acaba oyunda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı