Amazon kargom ne zaman gelir?

Bir büyük bir küçük 2 tane şirket birbiriyle ayıptır söylemesi s!d!k yarıştırıyor. Kerry diyor kargonuz bizim depomuza ulaşmadı, Amazon diyor kargonuz kerryin sistemlerine bakınca gönderildi gözüküyor diyor. Yoğunluktan dolayı böyledir galiba Şikayetvar'a baktığımda hepsi yakın tarihli

siz ne sipariş etmiştiniz.
Attack Shark X3 kablosuz mouse sipariş etmiştim.

Bende G PRO X kulaklık sipariş etmiştim. Günde 5 6 kere müşteri hizmetlerine baglaniyorum Amazon Türkiye kadrosunu ezberledim. Tek korktuğum konu Kurban Bayramı ertelenmesi.

Bende aynı şekil isimlerini biliyorum artık :D tek yaptıkları lojistik firmasına yönlendirmek ve "aciliyet iletiyorum" demek. Kargomun en geç 5-6 gün sonra gelmesi lazım acelem var.

Bende aynı şekil isimlerini biliyorum artık :D tek yaptıkları lojistik firmasına yönlendirmek ve "aciliyet iletiyorum" demek. Kargomun en geç 5-6 gün sonra gelmesi lazım acelem var.
gelişme var mi sizde?

Gelişme var mi sizde?

Benim gelişmelerim tek bildiğim kargomun Fransa'dan ayrilip yolda olduğudur, ve hayatımın en iyi musteri hizmetlerine denk geldim. Gümrüğün hafiflemesini bekliyorlar galiba.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-06-23-53-39-897_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2024-06-06-23-53-39-897_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2024-06-06-23-53-46-365_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2024-06-06-23-53-46-365_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 22
Benim gelişmelerim.

Sizin adınıza da sordum, kargolar bilerek bekletilmiş yogunluk hafifletilsin diye ama asil yogunluk bu degil daha bayramda 9 gun tatilleri var 9 gün.

Sorduğunuz için teşekkür ederim. Eyvah o zaman. Sanırım iade için koşturacağım böyle olmaz bu iş.

Son düzenleme:
Keşke iadeyi adamakıllı yapsalar. Hem getirme hem de iade alma çok iyi ya!

Sizde son durum nedir hocam? Var mı gelişme.

Kafayı yememek için bakmayı kestim, kerry lojistiğe mail atıyorum adresimle alakalı verdikleri tek cevap: Ürünün taranması bitmiş ancak Amazon tarafından depomuza fiziki olarak teslim edilmediği için gümrükleme işlemleri henüz başlamamıştır. Amazon'la görüşüp, depolarıyla iletişime geçmeleri gerektiğini iletebilirsiniz. Ben şunu anlamıyorum kargo şirketi ben miyim Amazon'la görüşüp depolarıyla iletişim geçmelerini ben söyliyeceğim. Tek çare beklemek oldu artık. Sizde herhangi bir gelişme var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı