Amazon kargom ne zaman gelir?

Kafayı yememek için bakmayı kestim, kerry lojistiğe mail atıyorum adresimle alakalı verdikleri tek cevap: Ürünün taranması bitmiş ancak Amazon tarafından depomuza fiziki olarak teslim edilmediği için gümrükleme işlemleri henüz başlamamıştır. Amazon'la görüşüp, depolarıyla iletişime geçmeleri gerektiğini iletebilirsiniz. Ben şunu anlamıyorum kargo şirketi ben miyim Amazon'la görüşüp depolarıyla iletişim geçmelerini ben söyliyeceğim. Tek çare beklemek oldu artık. Sizde herhangi bir gelişme var mı?
Konuştum ve tarafıma pazartesi günü teslimat planlanıyormuş. Gelmezse iade alıcam.

Konuştum ve tarafıma pazartesi günü teslimat planlanıyormuş. Gelmezse iade alacağım.

Bende konuşayım merak ettim kargom nerede, denize düştüysede haber versinler artik.

Konuştum ve tarafıma pazartesi günü teslimat planlanıyormuş. Gelmezse iade alıcam.
Dostum çok büyük haberlerim var, sonunda amazon kerry lojistik ile iletişime geçip kargomun nerede olduğunu öğrendiler. Gümrükte incelenme sürecindeymiş haftaya teslimat yapılırmış.

Son düzenleme:
Bende konuşayım merak ettim kargom nerede, denize düştüysede haber versinler artik.

Dostum çok büyük haberlerim var, sonunda amazon kerry lojistik ile iletişime geçip kargomun nerede olduğunu öğrendiler. Gümrükte incelenme sürecindeymiş haftaya teslimat yapılırmış.
Hayırlısı olsun hocam. Pazartesi diyorlar bana da ama halen güncelleme yok.

siz benden önce sipariş etmişsiniz sizin daha önce gelir muhtemelen.

siz benden önce sipariş etmişsiniz sizin daha önce gelir muhtemelen.
forumlari inceledigimde herkese gelecek hafta teslim olucağını söylemişler. Umarım yaparlar.

dostum haftasonu bir gelişme oldu mu?

Son düzenleme:
Siz benden önce sipariş etmişsiniz sizin daha önce gelir muhtemelen.

Forumlari inceledigimde herkese gelecek hafta teslim olacağını söylemişler. Umarım yaparlar.

Dostum hafta sonu bir gelişme oldu mu?

Hiçbir gelişme olmadı. Yine müşteri hizmetleriyle görüştüm sizi özel olarak takibe aldım yarın kerry lojistik ile iletişime geçip sizi bilgilendireceğim dendi.

Yarın beni Amazon tarafından aranacağım, çok merak ediyorum neler yaşanacak.

Sizde bir güncelleme var mı? Biraz daha bilgi aldım ve kerry lojistik kargoyu kolay gelsine teslim etmek için 24 Mayıs tarihinde işlem oluşturmuş ama o günden beri işlem yok. 13 Haziran (gecikmeli teslim tarihine kadar) ulaştıracaklarını söylediler.

Sizde bir güncelleme var mı? Biraz daha bilgi aldım ve kerry lojistik kargoyu kolay gelsine teslim etmek için 24 Mayıs tarihinde işlem oluşturmuş ama o günden beri işlem yok. 13 Haziran (gecikmeli teslim tarihine kadar) ulaştıracaklarını söylediler.
Kargom hâlâ fransadaymış kerry lojistiğe verilmemiş. Cuma günü tekrar arıyacaklar gelişme oldumu olmadımı diye. Olmaz ise iade etmeyi düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı