Çözüldü Amazon kargosu tahmini teslim tarihinden daha erken gelebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Salı günü yazıyor, pazartesi gelme ihtimali var mı?
Kargo firması kolay gelsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-30-17-20-27-793-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2024-11-30-17-20-27-793-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm
Gelebilir, "tahmini teslimat süresi" eğer bir aksilik olmazsa en geç teslim edilecek süredir. O tarihten önce de gelebiliyor. Amazon da bunun süre aralığını biraz geniş tutuyor.
Gelebilir, "tahmini teslimat süresi" eğer bir aksilik olmazsa en geç teslim edilecek süredir. O tarihten önce de gelebiliyor. Amazon da bunun süre aralığını biraz geniş tutuyor.

Çözüm
Bende perşembe görünüp pazartesi geldiği bile oldu.

@Kayra342727, henüz gelmemiş. Bence bakıp durmayın, en geç tahmini teslimat süresine gelmiş olur. Bir aksilik olmazsa eğer.

Yurt içinden ise genelde o tarihte gelir, ne erken ne geç.

Yurt dışı ise biraz garip işliyor. Kargonun normalde sipariş ettikten yaklaşık 1 ay sonrasında falan gelmesi planlanılırken sadece 5-6 günde gelmişti. (Ek ödeme yapmamıştım bile.)

Sanırsam gelmiş bilmiyorum daha bugün sipariş verdim 5 saat önce.

Hayır hocam "kargo varış şubesinde" ya da "teslim şubesinde" yazar geldiğinde. Daha yola çıkmamış bile olabilir ama yarın da yolda geçecektir muhtemelen, Pazartesi gelme ihtimali yine de var. Pazartesi sabah 10:00 gibi tekrar bakın şubeye gelmemişse halen, o zaman Salı'ya kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı