Amazon kargosu takip edilmiyor

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 28 Nisanda 2 tane yoyo sipariş vermiştim, 30 Nisanda kargonun uçak ile taşınmaya başlandığını söyleyen bir güncelleme geldi fakat 30 Nisandan beri herhangi bir güncelleme alamıyorum ve Amazon destek aşağıdaki görseldeki gibi takılı kalıyor. Bunu nasıl çözerim?

1714749722067.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 28 Nisanda 2 tane yoyo sipariş vermiştim, 30 Nisanda kargonun uçak ile taşınmaya başlandığını söyleyen bir güncelleme geldi fakat 30 Nisandan beri herhangi bir güncelleme alamıyorum ve Amazon destek aşağıdaki görseldeki gibi takılı kalıyor. Bunu nasıl çözerim?

Eki Görüntüle 2185543
Bilgisayarda deneyebiliyor musunuz? Ayrica takip kodu varsa buradan takip edebilirsiniz:

Eki Görüntüle 2185543
Yurtdışı güncellemeleri biraz geç geliyor, benim kargomda ayın 25'inde kargo uçağı havalandı diye güncellenmişti geçenlerde uçak kalkışından 5 gün sonra ayın 30'unda uçak iniş yaptı diye güncelleme geldi. Ya 5 gündür havada ya da başka ülkelere uğrayıp İstanbul'a geldi 🤣

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı