Amazon kargoyu gününde getiriyor mu?

Makaleler
3
Yer
Nürburgring
İyi Sosyaller. Dün gece saatlerinde bir kitap satın aldım. Amazon Prime üyeliğim de vardı, yarın teslimatın geleceğini yazan seçeneği işaretledim. Ancak aldığım kitabın kargoya verilmediğini öğrendim. Çarşamba günü şehir dışında olacağım. Bu yüzden kargoyla uğraşmak istemiyorum. Sizce bugün gelir mi? Amazon, kargo konusunda sorun çıkartır mı? Teşekkürler.

972D698D-FBE0-4293-A56E-5AE7A33AAB3C.jpeg

F72313EB-D298-4FF4-885F-8314B1EC310B.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle getiriyorlar hocam. Bende Prime üyesiyim, şu ana kadar dediği tüm tarihlerde getirdi.

Güncelleme: Amazon beni hüsrana uğrattı. Maalesef kargom gelmedi. Kargom yarın ekol lojistik firması ile gelecek. Neyse ki şehir dışına yarın çıkmaktan vazgeçtim. :)

Yaşadığınız şehir ile ilgili de olabilir hocam ya da başka bir sebep, yine de adınıza üzüldüm. Sağlık olsun, iyi okumalar dilerim.

Güncelleme: Amazon beni hüsrana uğrattı. Maalesef kargom gelmedi. Kargom yarın Ekol Lojistik firması ile gelecek. Neyse ki şehir dışına yarın çıkmaktan vazgeçtim. :)
O kadar övmemek gerekiyormuş. Bugün Amazon tarafından ben de biraz kırıldım. Sipariş verirken 18 Ocak'ta teslimat görünürken siparişten birkaç saat sonra tarih 19 Ocak'a alındı. Müşteri hizmetlerine bağlanınca ilk başta yabancı biri bağlandı ve çeviri yardımıyla iletişime geçmeye çalıştı. Neden erteleme olduğunu sorduğumda ısrarla yanlış bilgi verdi. Ürünümün yurt dışından geldiğini belirtti. Neyse ki Türk biri bağlandı ve depoların yoğun olduğunu söyledi. Böylece memnun olduğum hiçbir şeyi abartmama dersini çıkarmış oldum :)

O kadar övmemek gerekiyormuş. Bugün Amazon tarafından ben de biraz kırıldım. Sipariş verirken 18 Ocak'ta teslimat görünürken siparişten birkaç saat sonra tarih 19 Ocak'a alındı. Müşteri hizmetlerine bağlanınca ilk başta yabancı biri bağlandı ve çeviri yardımıyla iletişime geçmeye çalıştı. Neden erteleme olduğunu sorduğumda ısrarla yanlış bilgi verdi. Ürünümün yurt dışından geldiğini belirtti. Neyse ki Türk biri bağlandı ve depoların yoğun olduğunu söyledi. Böylece memnun olduğum hiçbir şeyi abartmama dersini çıkarmış oldum :)

Siparişi saat kaçta verdiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı