Amazon Kargoyu Kaybetmesi ve İade Süreci

Çok haklısınız, aynı süreci yaşadım. Bir de güya müşteri odaklı sistem. Amazon gibi bir firmadan beklemiyordum.

Amazon'un müşteri hizmetleri ve müşteriye davranışı günümüze göre 2 sene önce çok kaliteliydi. Müşteri temsilcileri bilgili ve nazikti, son 3-4 aydır hangi müşteri temsilcileriyle görüştüysem hepsi bilgisiz ve resmiyetten uzak hitap dilini kullanıyorlardı.

Hiç bilgili değiller. Tek söyledikleri "Sizi anlıyorum beyfendi" anlaşılmaktan hayatımda ilk kez bu kadar sıkıldım.

AGT Kurye rezalet zaten. Saçmalığını bilmeyen kalmadı.

Yav Ziraat Bankası'ndan kredi kartı gelecek kurye iade düşmüş sisteme diye ay ortasından beri bekliyorum wpden yazıyorum yine iade çekilmiş adreste doğru ona rağmen bu dangalaklığı yapıyorlar.

Başlık biraz yanlış olmuş sanki. Amazon kargoyu kargo şubesine teslim etmiş ise suç kargo şirketindedir. Yine de yardımcı olamamaları sıkıntı. Kısaca ülkemizde her şey olursun ama rezil olmazsın.

Ben Amazon Rezaleti yazmıştım ama moderatörler böyle uygun görmüşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…