Amazon kitapta eksik sayfada değişim yapar mı?

ftlX0

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 580 8 gb + ryzen 5 5500 16 gb 3200 mhz gskill ram (2x8)
Selamün aleyküm. Witcher 7'li kitap setini almıştım. 2 ay oldu. 2.kitabın 320. sayfasını okuduktan sonra fark ettim, 353. sayfa geliyor belki rakam yanlış basılmıştır dedim ama yok direk sayfalar eksik. Bu durumda Amazon sizce değişim yapar mı? Kitabın geldiği kutu falan duruyor. Geldikten sonrada herhangi bir hasar olmadı.

1.png

Selamünaleyküm. Witcher 7'li kitap setini almıştım. 2 ay oldu. 2.kitabın 320. sayfasını okuduktan sonra fark ettim, 353. sayfa geliyor belki rakam yanlış basılmıştır dedim ama yok direk sayfalar eksik. Bu durumda Amazon sizce değişim yapar mı? Kitabın geldiği kutu falan duruyor. Geldikten sonrada herhangi bir hasar olmadı.

Eki Görüntüle 1127061

Yapmak zorundalar ayıplı mal sınıfına girer.
6 ay içinde bildirildiği sürece sorun olmamalı.

Selamün aleyküm. Witcher 7'li kitap setini almıştım. 2 ay oldu. 2.kitabın 320. sayfasını okuduktan sonra fark ettim, 353. sayfa geliyor belki rakam yanlış basılmıştır dedim ama yok direk sayfalar eksik. Bu durumda Amazon sizce değişim yapar mı? Kitabın geldiği kutu falan duruyor. Geldikten sonrada herhangi bir hasar olmadı.

Eki Görüntüle 1127061
Büyük ihtimal o seride ki bütün kitaplarda basım hatası vardır. 2 Ay geçmesi problemli olabilir. Müşteri hizmetleriyle konuşun isterseniz.

Hocam ben altın kitaplar yayınlarında aynı problemi yaşamıştım 2 yıl geçmesine rağmen yeni kitap göndermişlerdi. Lakin Amazon'da ne olur bilemiyorum.

Büyük ihtimal o seride ki bütün kitaplarda basım hatası vardır. 2 Ay geçmesi problemli olabilir. Müşteri hizmetleriyle konuşun isterseniz.

Diğer kitaplarda bir sorun yok iyice kontrol ettim bundan sonra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı