holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 27 Nisan 2021 #21 Görkem Umut dedi: Amazon'dan kesin cevap. "Orijinal ürün elinde olduğu sürece, istediğin herhangi bir kutu içerisinde iade edebilirsin." diyor. Eki Görüntüle 994277 Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada, yanlış anlamazsanız “would I not be eligible for a refund?” gramer olarak doğru kullanımdır. tanakasuna dedi: Çok teşekkür ederim. Şimdi de korkum şu yönde acaba yurt dışında politikaları biraz daha mı esnek. Umarım alırlar ya tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fazla farkı yok bence iade politikalarının. Ben Türkiye’ye kutusuz iade ettim SSD’mi. Siz de büyük ihtimalle problem yaşamazsınız.
Görkem Umut dedi: Amazon'dan kesin cevap. "Orijinal ürün elinde olduğu sürece, istediğin herhangi bir kutu içerisinde iade edebilirsin." diyor. Eki Görüntüle 994277 Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada, yanlış anlamazsanız “would I not be eligible for a refund?” gramer olarak doğru kullanımdır. tanakasuna dedi: Çok teşekkür ederim. Şimdi de korkum şu yönde acaba yurt dışında politikaları biraz daha mı esnek. Umarım alırlar ya tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fazla farkı yok bence iade politikalarının. Ben Türkiye’ye kutusuz iade ettim SSD’mi. Siz de büyük ihtimalle problem yaşamazsınız.
T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 528 27 Nisan 2021 #22 holywitcherofrivia dedi: Hocam bu arada, yanlış anlamazsanız “would I not be eligible for a refund?” gramer olarak doğru kullanımdır. Fazla farkı yok bence iade politikalarının. Ben Türkiye’ye kutusuz iade ettim SSD’mi. Siz de büyük ihtimalle problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tabii satıcının da Amazon olması gerekiyor bu kutusuz iade durumu için anladığım kadarıyla. Diğer türlü satıcının insafına kalıyorsunuz.
holywitcherofrivia dedi: Hocam bu arada, yanlış anlamazsanız “would I not be eligible for a refund?” gramer olarak doğru kullanımdır. Fazla farkı yok bence iade politikalarının. Ben Türkiye’ye kutusuz iade ettim SSD’mi. Siz de büyük ihtimalle problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tabii satıcının da Amazon olması gerekiyor bu kutusuz iade durumu için anladığım kadarıyla. Diğer türlü satıcının insafına kalıyorsunuz.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.891 Çözümler 175 27 Nisan 2021 #23 holywitcherofrivia dedi: Hocam bu arada, yanlış anlamazsanız “would I not be eligible for a refund?” gramer olarak doğru kullanımdır. Fazla farkı yok bence iade politikalarının. Ben Türkiye’ye kutusuz iade ettim SSD’mi. Siz de büyük ihtimalle problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mütercimim hocam ben. Sıkıntı yok.
holywitcherofrivia dedi: Hocam bu arada, yanlış anlamazsanız “would I not be eligible for a refund?” gramer olarak doğru kullanımdır. Fazla farkı yok bence iade politikalarının. Ben Türkiye’ye kutusuz iade ettim SSD’mi. Siz de büyük ihtimalle problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mütercimim hocam ben. Sıkıntı yok.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 27 Nisan 2021 #24 Görkem Umut dedi: Mütercimim hocam ben. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Söylediğim düzeltme doğru mu yoksa ben mi yanlış biliyorum hocam merak ettim Kolay gelsin iyi günler diliyorum.
Görkem Umut dedi: Mütercimim hocam ben. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Söylediğim düzeltme doğru mu yoksa ben mi yanlış biliyorum hocam merak ettim Kolay gelsin iyi günler diliyorum.