Amazon Mikrofon, Stant, Pop Filter satın alma

Mustafa Eroğlu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Amazon'dan ilk alışverişim olacak. Kargo ücreti ürün fiyatına dahil gözükeceği için alacağım ürün torbada kalır %18 vergi ödersin vs. dediler. 3 ürün alıyorum toplam 70$ tutuyor. Mikrofon için 8$, Stand 7$, Filtre 6$ kargo ücreti gösteriyor. Ben üçünü tek paket halinde alırsam 22$ kargo mu ödemem gerekiyor? Sold by Amazon yazan bir ürün alıyorum.

Son düzenleme:
Vergi kapsamına kargo ücreti dahil değildir. Ürünlerin fiyatları, toplamda 75 euro sınırına ulaşmıyorsa vergi ödemezsiniz. 75 euro'yu geçerek vergi ödeyecek olursanız da amazon sizden bunu talep eder ve ücrete ekler. (Gümrükteki durumuna göre geri iade edilebilir, ödediğinizden daha az tutarsa) İlk alışveriş için destekten geri ödeme isteyebilirsiniz kibar bir şekilde, teşvik amaçlı iade edebilirler.
Ben tek siparişte 2 ürün aldığımda 2 ürününde kargo ücretini ekleyerek kesti ve tek kutuda geldi.

Ayrıca forumda aradığınız cevaplara sahip konular mevcut, konu açmadan önce inceleyiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı