Amazon mu iyi, Trendyol mu?

Prime üyeleri için çoğu üründe 1 günde teslimat var fakat hangi kargo firması olduğu önemli. Kolay gelsin ile gelen kargolar 1 günü geçmedi ama AGT Kurye minimum 2 günde getiriyordu.

Ben sadece kolay gelsin ile kargo getirmelerini söylüyorum ve hep de aynı kişi getiriyor kargomu adam alıştı artık bana geçen marketten bir şeyler istedim getirdi vallahi garipsemedi adam.

Alakası bile yok. Çakma ürün olduğu zaten fotoğraflardan ve fiyatından belli oluyor. 500 TL'lik bir ürünü kimse size 50 TL'ye satmaz değil mi? Ben kendim neredeyse tüm alışverişlerimi bu tür platformlardan yapıyorum ve daha hiçbir sorunla karşılaşmadım. Monitör kadar hassas bir cihaz satın aldım ve kısa sürede sıfır hasarla sapasağlam getirdiler.
bazı satıcılar öyle ben bir ürün aldım 2 gün geçti falan arada da bakıyordum fiyatına değişmiş mi diye adamlar fiyatı bi yükseltip indiriyorlar Amazon daha güvenli gerçekten

Amazon, tartışmasız. Hani Trendyol Türk markası (satıldı mı bilmiyorum türktü kurucusu) diye destek çıkılabilir ama cidden Amazon'un verdiği hizmetin yanında ismi geçmez. Amazon'un hızı(agt kurye ile çalışan satıcılar hariç), paketlenmesi(ufak bir şey için bile çok dayanıklı kutular yapıyorlar), İade, Garanti her konuda iyi.

bazı satıcılar öyle ben bir ürün aldım 2 gün geçti falan arada da bakıyordum fiyatına değişmiş mi diye adamlar fiyatı bi yükseltip indiriyorlar Amazon daha güvenli gerçekten
Çünkü stoklar bittiği için vs. sürekli başka satıcıları gösteriyor o yüzden fiyatlar dengesiz. Ayrıca ben Amazona kötü demedim, tam tersi daha iyi dedim. Sadece fiyat farkı aman amansa Trendyol tercih edilebilir dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı