Trendyol mu? Hepsiburada mı? Amazon mu?

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Merhaba arkadaşlar. Ben bir laptop satın almayı planlıyorum ancak nereden alacağım konusunda kararsız kaldım. Acer'in sitesinde yanlış hatırlamıyor isem Teknorya'ya yönlendirdi. Ancak hangi siteden alsam kararsız kaldım acaba hangisinin müşteri hizmeti, hızlı bir şekilde muhatap olabileceğim bir temsilci ve tüketici haklarına sahip çıkabilecek firmalardan en iyisi sizce hangisi?

Ne gibi artıları oldu hocam avantajları neler?

ASUS TUF A15 (R7/4050) modelini ilk çıktığı zaman almıştım. Diğer sitelerde ortalama 24K gibi bir fiyatı ve 3 taksit yapıyorken Teknosa'da 22.700TL'ye vade farksız 6 taksit denk gelmişti bende kaçırmak istemedim hocam.

ASUS TUF A15 (R7/4050) modelini ilk çıktığı zaman almıştım. Diğer sitelerde ortalama 24K gibi bir fiyatı ve 3 taksit yapıyorken Teknosa'da 22.700TL'ye vade farksız 6 taksit denk gelmişti bende kaçırmak istemedim hocam.

Bende hocam i7 12th 4060 modelini aldım bin pişman oldum benden çok servis kullandı bilgisayarı bitmedi problemi şimdi iade raporu çıktı değişim yapacağım.

Teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığınız için.

Ben en ucuzuna bakardım hepsi gayet güzel siteler. Fiyatları aynıysa da Amazon tercih ederdim.

Hocam şöyle bir durum var hepsibu arada daha ucuz ve satıcı Hepsiburada Amazon'da ise 500 TL kadar daha pahalı ve satıcı farklı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı