Amazon müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor

E hocam hesap silip kayıt yapınca iade ettiğim ürün siparişler kısmında gözükmez yeni hesap olduğu için mantıken nasıl olacak o, benim iade tutarım vardı onu hediye çeki olarak vericeklermiş bana 48 saat içinde, bana öyle birşey denmedi müşteri hizmetleriyle konuştuğumda, şimdi tekrar ulaşıp bu durumu reddedip parayı hesaba yatırmalarını isteyeceğim ama hata ile karşılaşıyorum, sanki bilinçli yapıyorlar gibi nasıl çözebilirim ben bunu yaa
Kesinlikle kasten yapıyorlar. Ben Google'dan Amazon müşteri hizmetleri diye aratıp 0850 ile başlayan bir numaradan arayınca muhasebe departmanına talimat verip iademi yapmışlardı. Sonra hesabı silip yeni hesap açınca düzeldi. Sizde aynı yöntemi deneyebilirsiniz.

Kesinlikle kasten yapıyorlar. Ben Google'dan Amazon müşteri hizmetleri diye aratıp 0850 ile başlayan bir numaradan arayınca muhasebe departmanına talimat verip iademi yapmışlardı. Sonra hesabı silip yeni hesap açınca düzeldi. Sizde aynı yöntemi deneyebilirsiniz.
Sistemsel bir sorundur dostum. Amazon amatör firma değil. Dünya'nın en çok müşteri memnuniyetini sağlayabilen firmaların başında gelir kendileri. Amazon'un bizim paralarımıza ihtiyacı yok, kendileri çok büyük bir firmadır. Dünya çapında en çok satış yapan firmadır. Kusursuz bir firma.

Sistemsel bir sorundur dostum. Amazon amatör firma değil. Dünya'nın en çok müşteri memnuniyetini sağlayabilen firmaların başında gelir kendileri. Amazon'un bizim paralarımıza ihtiyacı yok, kendileri çok büyük bir firmadır. Dünya çapında en çok satış yapan firmadır. Kusursuz bir firma.
Peki neden bu sistemsel hata arkadaşımın telefonundan Amazon müşteri hizmetlerine girince verilmiyor? Neden yeni hesap açınca bir anda bu sorun düzeliyor? Yapmayın Allah aşkına hiç bir firma babanızın firması değil. Bu kadar savunmayın bu firmaları.

Peki neden bu sistemsel hata arkadaşımın telefonundan Amazon müşteri hizmetlerine girince verilmiyor? Neden yeni hesap açınca bir anda bu sorun düzeliyor? Yapmayın Allah aşkına hiçbir firma babanızın firması değil. Bu kadar savunmayın bu firmaları.

Kesinlikle katılıyorum, insanların sorununu çözmek yerine yalan söyleniyormuş gibi bir de Amazon'u savunuyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı