Amazon neden bilinmiyor?

Amazon nasıl bilinmiyor tribine girmiş herkes. Bilmeyenler var evet. Bilse de kullanmayanlar var. Başlıkta da belirttiği gibi reklam politikalarına göre hareket edip tercihini Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden yana kullanan büyük bir kitle var. Türkiye genç nüfustan ibaret değil.

@okaykaya gülücük atmanı anlayamadım? Çok mu komik zannediyorsunuz kedinizi?
Konuya gülüyorum. Komik bir şey çünkü Amazon yıllardır var ve dünyanın en zengin şirketi.
Yani hepsiburada, trendyol vb. yokken Amazon zaten çok kullanılıyordu. Bu komik bir olay.

Türkiye özelinde çok tercih edilmese bile biliniyor yurt dışında da fazlasıyla tercih edilen bir şirkettir Türkiye'de sadece bir ön yargı var daha pahalı diye.

Amazon trendyol ve HB'ye göre nispeten daha az biliniyor. Buna oranla da bir çok insan ''Amazondan alırsam yurtdışından gelir'' mantığı ile hareket ediyor. Bir de Amazon yırtık dondan çıkar gibi her fırsatta ''Trendyol yılın fırsatları'' veya ''Hepsiburada kainat indirimi'' tarzı ucuz reklamlar yapmadığı için daha az adından söz ettiriyor.

Konuya gülüyorum. Komik bir şey çünkü Amazon yıllardır var ve dünyanın en zengin şirketi.
Yani hepsiburada, trendyol vb. yokken Amazon zaten çok kullanılıyordu. Bu komik bir olay.
Benim mesajıma atıldığı için şu forumlarda dolanan herkese gülücük atıp kendini komik zannedenlerdensiniz sandım.

Yani Hepsiburada, Trendyol vb. yokken Amazon zaten çok kullanılıyordu. Bu komik bir olay.

Ona bende bir şey demiyorum Trendyol, Hepsiburada çıkmadan önce Amazon zaten popülerdi ama insanlar artık fiyat bakacaklarında genellikle bir şey alacaklarında Hepsiburada ve Trendyol gibi yerlere bakıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı