Amazon Para Çekmedi

Ben Amazon'dan hiçbir şey satın almadım. Bana da paranın sonradan çekildiğini bir arkadaşım demişti.
Anladım. İnternette araştırdım biraz eğer kişi yanlışlıkla aldıysa diye amazon parayı çekmeden önce 1 saat bekliyormuş ki kolayca iptal edilebilsin. Bazen de kargoya verilmeden önce para çekilmiyormuş.

Arkadaşlar cevaplarınız içimi bayağı bir rahatlattı teşekkürler.

Paranız provizyonda belli bir süre sonra çekecektir.
2 saat geçti fakat hala para çekilmedi. Birkaç gün veya hafta içerisinde çekilir mi sizce?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bende en son böyle çekmiyordu sonra çektiği halde ürün iptal oldu sonra kaç gün para iadesi bekledim. :D
Hocam sizde tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ne kadar zamanda çekti acaba parayı?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar telefonuma mesaj gelmiş parayı çekti. Cevaplarınız için tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
2 saat geçti fakat hala para çekilmedi. Birkaç gün veya hafta içerisinde çekilir mi sizce?

Hocam sizde tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ne kadar zamanda çekti acaba parayı?
Arkadaşlar telefonuma mesaj gelmiş parayı çekti. Cevaplarınız için tekrar teşekkürler.

Bankanın hızına bağlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı