Amazon Para Çekmedi

Ben Amazon'dan hiçbir şey satın almadım. Bana da paranın sonradan çekildiğini bir arkadaşım demişti.
Anladım. İnternette araştırdım biraz eğer kişi yanlışlıkla aldıysa diye amazon parayı çekmeden önce 1 saat bekliyormuş ki kolayca iptal edilebilsin. Bazen de kargoya verilmeden önce para çekilmiyormuş.

Arkadaşlar cevaplarınız içimi bayağı bir rahatlattı teşekkürler.

Paranız provizyonda belli bir süre sonra çekecektir.
2 saat geçti fakat hala para çekilmedi. Birkaç gün veya hafta içerisinde çekilir mi sizce?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bende en son böyle çekmiyordu sonra çektiği halde ürün iptal oldu sonra kaç gün para iadesi bekledim.
Hocam sizde tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ne kadar zamanda çekti acaba parayı?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar telefonuma mesaj gelmiş parayı çekti. Cevaplarınız için tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:

Bankanın hızına bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…