Amazon para iadesi nasıl alınır?

AhmetTeyfik

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Amazon.com.tr üzerinden 3 adet ürün aldım. 2 ürünün satıcısı amazon.com.tr diğeri başka bir satıcı. Alışverişi tamamlarken "Satın al" butonuna bastığımda bizden kaynaklı bir hata oluştu dedi. Daha sonra siparişlerim bölümünden baktığımda amazon.com.tr'nin sattığı 2 adet üründe ödeme yöntemini güncelle butonuna bastım ve ödemeyi tamamladım. Kartımdan 3 ürünün toplamda 490 TL parası kesildi. 3. ürüne siparişler kısmından baktığımda üzerinde hâlâ ödeme yöntemini güncelle yazıyordu. O nedenle bütün siparişleri iptal ettim ancak kartıma 2 ürünün 100 TL para iadesi yapılmış. Kalan tutar 390 TL ürünün iadesini alamadım. Bugün 2. gün. Kalan 390 TL tutarı nasıl iade alabilirim?

Merhabalar.
Amazon.com.tr üzerinden 3 adet ürün aldım. 2 ürünün satıcısı amazon.com.tr diğeri başka bir satıcı. Alışverişi tamamlarken "satın al" butonuna bastığımda bizden kaynaklı bir hata oluştu dedi. Daha sonra siparişlerim bölümünden baktığımda amazon.com.tr'nin sattığı 2 adet üründe ödeme yöntemini güncelle butonuna bastım ve ödemeyi tamamladım. Kartımdan 3 ürünün toplamda 490 TL parası kesildi. 3. ürüne siparişler kısmından baktığımda üzerinde hâlâ ödeme yöntemini güncelle yazıyordu. O nedenle bütün siparişleri iptal ettim ancak kartıma 2 ürünün 100 TL para iadesi yapılmış. Kalan tutar 390 TL ürünün iadesini alamadım. Bugün 2. gün. Kalan 390 TL tutarı nasıl iade alabilirim?

Canlı destek size yardımcı olacaktır.

Hem canlı destek ile konuştum hem müşteri hizmetleriyle konuştum 7 - 10 gün arasında iade yapılır dediler ancak bu 100₺ iade yapılmadan önceydi. Benim anlamadığım neden parça parça iade oluyor. Korkum şu ki sistemden kaynaklı bir hata olması ve paramı alamamam. Peki böyle bir durum olursa nerelere müracaat etmem gerekir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı