Amazon para iadesi yapmıyor

Ebubekir Parlak

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Bundan birkaç gün önce kulaklık sipariş verdim Amazon üzerinden ve yanlış kart ile aldığımı fark edip iptal ettim para iadesi yapıldı zaten ondan sonra bir kere daha sipariş verdim ve 2 gün sonra başka bir sitede daha uygununu buldum ve oradan da sipariş verdim. Amazon üzerinden aldığımı elime ulaşmadan iptal ettim ancak bir gün sonra kulaklık elime ulaştı ve hala iptal talebi onaylandı gözüküyor bende o kısma tıklayınca iade kodu vardı bende en yakın DHL kargosuna iade etmeye götürdüm ve Amazon'un verdiği kod ile iade ettim ancak Amazon'da hala iade talebi onaylandı yazıyor sadece ne para dönüşü oldu ne başka bir şey ve üzerinden 4 gün geçti.

Screenshot_20260107_145708_Amazon Shopping.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamlar. Bundan birkaç gün önce kulaklık sipariş verdim Amazon üzerinden ve yanlış kart ile aldığımı fark edip iptal ettim para iadesi yapıldı zaten ondan sonra bir kere daha sipariş verdim ve 2 gün sonra başka bir sitede daha uygununu buldum ve oradan da sipariş verdim. Amazon üzerinden aldığımı elime ulaşmadan iptal ettim ancak bir gün sonra kulaklık elime ulaştı ve hala iptal talebi onaylandı gözüküyor bende o kısma tıklayınca iade kodu vardı bende en yakın DHL kargosuna iade etmeye götürdüm ve Amazon'un verdiği kod ile iade ettim ancak Amazon'da hala iade talebi onaylandı yazıyor sadece ne para dönüşü oldu ne başka bir şey ve üzerinden 4 gün geçti.

Eki Görüntüle 2635801

Para iadesi yapıldı gözükene kadar ürünün inceleniyor demektir. Paran iade edilmez bu durumda. İade talebinin onaylanması satıcının tamam göndersin anlamında yazıyor orada. Çevirisi çok iyi değil.

Para iadesi yapıldı gözükene kadar ürünün inceleniyor demektir. Paran iade edilmez bu durumda. İade talebinin onaylanması satıcının tamam göndersin anlamında yazıyor orada. Çevirisi çok iyi değil.

Hocalar teşekkürler aksi gelişme olursa tekrar yazarım.

İade konusunda Amazon'dan yana sıkıntı olmaz. Belki de ürünü inceliyorlardır. Müşteri hizmetlerinde canlı müşteri temsilcisi ile konuş.

Canlı müşteri temsilcisini bulamadım hocam nerede tam olarak uygulama üzerinden göremiyorum.

Aşağıdaki menüden 2. olan insan simgesi sonra en aşağıdan müşteri hizmetleri kısmına tıklayın.

Oradaki bilgilere tıklamaya devam et. Sorunun çözüldü mü gibi bir şey soracak. Ondan sonra müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum seçeneğine tıkla. Müşteri temsilcisi 2-3 dk içinde bağlanacak.

Canlı görüşebiliyorsun, çok basit. Ürünlerinden birine gir daha fazla yardıma ihtiyacım kısmına gelene kadar birşeylere bas, sonra bizimle sohbet edin kısmına tıkla. Bu kadar basit.

1767788860956.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı